Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursele din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele din lume

London Stock Exchange - Actiunile London Stock Exchange Group Plc, operatorul Bursei din Londra LSE), au inregistrat un plus de 6,3% la ora locala 14. 32, atingand 7. 234 pence. Hong Kong Exchanges and Clearing Ltd. HKEX), operatorul Bursei din Hong Kong, a lansat, ieri, o oferta nesolicitata de 32 de miliarde de lire sterline 39 de miliarde de dolari) in numerar si actiuni pentru preluarea LSE. continuă pe Ziarul Bursa

Bursele din lume

London Stock Exchange - Titlurile International Airlines Group, detinatorul British Airways, au urcat cu 5,6% la ora locala 14. 07, atingand 447,10 pence, desi compania aeriana a anulat sute de zboruri, dupa ce pilotii sai au inceput luni o greva de doua zile, din cauza disputelor salariale.

Bursele din lume

London Stock Exchange -Titlurile International Airlines Group, detinatorul British Airways, s-au depreciat cu 1,4% ieri dupa-amiaza, la 424 pence. Pilotii British Airways au intrat, ieri, intr-o greva de 48 de ore, care a dus la anularea zborurilor companiei aeriene britanice.

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Pe ce loc e Messi si ce se intampla cu Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bine platit sportiv din lume in anul 2019, potrivit datelor oferite de revista americana Forbes in aceasta vara. Starul argentinian castiga 127 de milioane de dolari. Messi este urmat in clasament de Cristiano Ronaldo, care acumuleaza venituri de 109 milioane de dolari. Topul celor mai bine platiti sportivi din lume .

A baut cea mai scumpa bere din lume, din greseala: cat l-a costat aventura

Un australian intra intr-un bar, isi comanda o bere, o plateste si afla ulterior ca a fost cea mai scumpa din lume. Desi suna a inceput de banc, aceasta a fost premisa unui soc de proportii pentru cel care a experimentat-o la prima mana. Pater Lalor era in vizita de serviciu la Manchester, cand s-a .

Cea mai batrana mama din lume a nascut gemeni: la ce varsta a intrat in Cartea Recordurilor

Nu se mai astepta nimeni sa nasca, dar ea a facut un efort titanic in acest sens si a dat rezultate. Dupa numeroase tentative, a reusit sa nasca doua fetite gemene si sa intre in Cartea Recordurilor Guiness. Numele sau este Mangayamma si are 74 de ani. Este o femeie din regiunea Anthar Pradesh din .

Cea mai macabra meserie din lume are legatura cu tatuajele, dar nu e cea care crezi

In cazul in care ai crezut ca stii deja o mare parte dintre meseriile ciudate ale lumii, vei fi uimit sa afli ca exista una legata de interactiunea cu tatuajele pe care nu ai stiut-o niciodata. Exista multe meserii neobisnuite in lumea aceasta. Unele dintre ele exista doar in anumite colturi ale mapamondului, iar altele .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )