Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele mai bune orase din lume pentru Generatia Z. Bucuresti, un oras nepotrivit

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune orase din lume pentru Generatia Z. Bucuresti, un oras nepotrivit

Tinerii sub 22 de ani, adica Generatia Z, sunt pe cale sa intre in campul muncii, iar unele orase sunt mai bine pregatite decat altele sa ii primeasca si sa ii integreze. Londra este orasul cel mai potrivit pentru ei, in timp ce Bucurestiul ocupa un loc rusinos, arata un studiu realizat la nivel mondial. continuă pe Adevărul

Cele mai bune aparitii de street style de la New York Fashion Week

Direct de pe strazile din New York, iata mai jos cele mai interesante tinute street style surprinse de fotograful Tyler Joe inaintea marilor prezentari de moda.

A baut cea mai scumpa bere din lume, din greseala: cat l-a costat aventura

Un australian intra intr-un bar, isi comanda o bere, o plateste si afla ulterior ca a fost cea mai scumpa din lume. Desi suna a inceput de banc, aceasta a fost premisa unui soc de proportii pentru cel care a experimentat-o la prima mana. Pater Lalor era in vizita de serviciu la Manchester, cand s-a .

Cea mai batrana mama din lume a nascut gemeni: la ce varsta a intrat in Cartea Recordurilor

Nu se mai astepta nimeni sa nasca, dar ea a facut un efort titanic in acest sens si a dat rezultate. Dupa numeroase tentative, a reusit sa nasca doua fetite gemene si sa intre in Cartea Recordurilor Guiness. Numele sau este Mangayamma si are 74 de ani. Este o femeie din regiunea Anthar Pradesh din .

Cea mai macabra meserie din lume are legatura cu tatuajele, dar nu e cea care crezi

In cazul in care ai crezut ca stii deja o mare parte dintre meseriile ciudate ale lumii, vei fi uimit sa afli ca exista una legata de interactiunea cu tatuajele pe care nu ai stiut-o niciodata. Exista multe meserii neobisnuite in lumea aceasta. Unele dintre ele exista doar in anumite colturi ale mapamondului, iar altele .

Cupa Romaniei: UTA vs Dinamo, U Craiova vs U Cluj, cele mai interesante dueluri din 16-imi

Joi a avut loc tragerea la sorti a partidelor din 16-imile Cupei Romaniei la fotbal. Cele mai interesante dueluri sunt, cel putin la prima vedere, cele dintre UTA vs Dinamo, U Craiova vs U Cluj si Rapid vs Poli Iasi.

Candidat. Am renuntat la cea mai frumoasa meserie din lume

Radu Moraru: Iohannis, Dancila, Tariceanu, Barna, Kelemen Hunor, sunt ori agenti ai unor Servicii Se.

Cu ei ai viata grea! Cele mai geloase zodii din horoscop

Gelozia este un sentiment raspandit, pe care l-am experimentat cu totii macar o data, fie si numai in copilarie. Daca este sau nu o dovada de iubire nu putem spune. Cert este ca unele persoane sunt mai geloase decat altele, iar zodia joaca si aici un rol important. Patru nativi sunt in stare sa muntii din loc atunci cand vine vorba despre persoana iubita, iar viata langa ei nu e deloc usoara. Iata care sunt cele mai geloase zodii.

Amenzi de peste 178.000 de lei aplicate de politisti. Cele mai multe au fost incasate de galatenii bauti si de cei care au murdarit domeniul public

Politistii locali au sanctionat 961 de persoane in ultimele patru luni, cele mai multe amenzi fiind aplicate pentru consum de bauturi alcoolice, tulburarea linistii publice si murdarirea domeniului public.

Ministrul Sorina Pintea, dupa o vizita la spitalul din Sighetu Marmatiei: La Sectia de Psihiatrie sunt cele mai proaste conditii!

Dupa ce reprezentantii Centrului de Resurse Juridice au prezentat conditiile improprii in care sunt ingrijiti bolnavii internati la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut luni, 9 septembrie, o vizita la unitatea medicala. Concluzia vizitei a fost una transanta, cele mai proaste conditii de spitalizare pentru bolnavii psihici sunt la Sighetu Marmatiei.

Un calugar aproape in coma alcoolica s-a urcat la volan pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din tara. Ce accident stupid a provocat

Un calugar in varsta de 44 de ani din Maramures, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a provocat miercuri, 11 septembrie, un accident in comuna prahoveana Valea Calugareasca. Calugarul a fost depistat cu o alcoolemie record.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )