Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banila deconteaza greselile DIICOT in cazul Caracal. Un alt procuror, trimis in fata CSM

Adevărul Adevărul,
Banila deconteaza greselile DIICOT in cazul Caracal. Un alt procuror, trimis in fata CSM

Procurorul de la Caracal care a asteptat cu orele in fata casei lui Dinca a fost trimis la judecata Consiliului Superior al Magistraturii pentru grava neglijenta in urma anchetei Inspectiei Judiciare. La randul lui, seful DIICOT a acceptat sa-si dea demisia la cererea lui Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Iohannis se implica in cazul Caracal. Cerinta fara precedent a presedintelui, care darama DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac fara precedent la adresa DIICOT, dupa evenimentele din ultimele zile petrecute in cazul Caracal. Seful statului i-a cerut demisia sefului DIICOT, Felix Banila, cel care a fost propus de fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader si care a fost acceptat si numit in functie chiar de catre Iohannis.

Cazul Caracal a declansat un fenomen greu de descris in Politia Romana! Tragedia a adus penisonari pe banda rulanta

Cazul Caracal a declansat un fenomen greu de descris in randul politistilor! Tragedia a adus pensionari pe banda rulanta in randul sefilor institutiei. Dupa ancheta inceputa in urma disparitiei.

Cazul Caracal a declansat un fenomen greu de descris in Politia Romana! Tragedia a adus pensionari pe banda rulanta

Cazul Caracal a declansat un fenomen greu de descris in randul politistilor! Tragedia a adus pensionari pe banda rulanta in randul sefilor institutiei. Dupa ancheta inceputa in urma disparitiei.

Cazul Caracal. Menajera lui Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri despre comportamentul barbatului: L-am impins si am fugit

Fosta menajera a lui Gheorghe Dinca aduce in prim-plan o serie de declaratii de-a dreptul socante. Cum s-a comportat criminalul din Caracal cu aceasta? Femeia a spus tot! Amintirea pe care o are cu el o face intotdeauna sa se ingrozeasca. Fosta menajera a lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri noi Viorica Stoian a fost martora comportamentului .

Ovidiu Popescu, procurorul care a intarziat mandatul in cazul Caracal, trimis la judecata CSM: A nesocotit prevederile legale

Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de Ovidiu Popescu, procurorul care a intervenit in cazul Caracal. Inspectorii sustin ca acesta a nesocotit, in mod grav si nescuzabil, prevederile legale care permiteau patrunderea in casa lui Gheorghe Dinca. Sectia pentru procurori a Consililui Superior al Magistraturii urmeaza sa se pronunte in acest caz.

Raport devastator pentru procurorul care a intervenit in cazul Caracal. Prima decizie majora luata de autoritati

O prima masura a fost luata de Inspectia Judiciara in cazul Caracal. Este vorba despre un raport extrem de dur facut public miercuri dimineata, referitor la porcurorul Ovidiu Popescu, care a ignorat antreaga.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Martor-cheie: Am vazut-o pe Luiza. Era singura si speriata

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Un martor-cheie face o dezvaluire care arunca totul in aer. Barbatul a povestit la Acces Direct ca a vazut-o pe Luiza in Italia, intr-o zona cunoscuta pentru.

Telefoane interzise in Romania: ce propune un senator PSD dupa cazul Caracal

Cazul Caracal a dat nastere unor initiative populiste, cum este si ultima propusa de un senator PSD. Daca in cazul cartelelor prepay vandute doar cu buletinul situatia e incerta, absurdul a.

SEFUL DIICOT: Activitatea DIICOT nu se rezuma numai la cazul Caracal

Seful DIICOT, Felix Banila, transmite, dupa ce presdintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia, ca va culege opiniile colegilor saii, ale sefului ierarhic si ale celor implicati in actul numirii procurorului sef al DIICOT, dupa care va aduce la cunostinta publica rezultatul deciziei luate, spunand ca demisia sefului DIICOT va fi rezultatul unui amplu proces cognitiv, nu doar expresia unei simple porniri instinctuale.

Bunicul Luizei Melencu: Seful DIICOT e las. Evenimentele in cazul Caracal l-au depasit

Bunicul Luizei Melencu lanseaza acuzatii extrem de grave la adresa sefului DIICOT. Stelian Iordache spune ca Felix Banila estelas, lipsit de onoare si demnitate. Bunicul adolescentei disparute ii acuz?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )