Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ovidiu Popescu, procurorul care a intarziat mandatul in cazul Caracal, trimis la judecata CSM: A nesocotit prevederile legale

Adevărul Adevărul,
Ovidiu Popescu, procurorul care a intarziat mandatul in cazul Caracal, trimis la judecata CSM: A nesocotit prevederile legale

Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de Ovidiu Popescu, procurorul care a intervenit in cazul Caracal. Inspectorii sustin ca acesta a nesocotit, in mod grav si nescuzabil, prevederile legale care permiteau patrunderea in casa lui Gheorghe Dinca. Sectia pentru procurori a Consililui Superior al Magistraturii urmeaza sa se pronunte in acest caz. continuă pe Adevărul

Ovidiu Popescu, procurorul care a tinut polistii la poarta lui Dinca, acuzat de neglijenta grava

Ovidiu Popescu, procurorul care a tinut politistii la poarta lui Gheorghe Dinca, dat fiind ca a intarziat mandatul in cazul Caracal, este acuzat de neglijenta grava. Ovidiu Popescu, procurorul care a tinut polistii la poarta lui Dinca, acuzat de neglijenta grava Ancheta in cazul Caracal este precum un sac fara fund, insa, din aproape in .

Inspectia Judiciara il trimite la judecata CSM pe procurorul din cazul Caracal: A nesocotit grav prevederile care permiteau patrunderea in caza lui Gheorghe Dinca

Procurorul din Caracal Cristian Ovidiu Popescu, care a stat pana la ora 6. 00 dimineata pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, este cercetat disciplinar de catre Inspectia Judiciara, care il trimite in fata Sectiei pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii. Inspectia Judiciara spune ca procurorul din Caracal a nesocotit, in mod grav si nescuzabil, prevederile legale care permiteau patrunderea in casa lui Gheorghe Dinca. De asemenea, inspectorii afirma ca urmarirea penala s-a desfasurat fara coerenta, informatiile au fost colectate disparat, iar procurorul nu a impus comunicarea intr-o singura directie.

Raport devastator pentru procurorul care a intervenit in cazul Caracal. Prima decizie majora luata de autoritati

O prima masura a fost luata de Inspectia Judiciara in cazul Caracal. Este vorba despre un raport extrem de dur facut public miercuri dimineata, referitor la porcurorul Ovidiu Popescu, care a ignorat antreaga.

Cazul Caracal. Ce nereguli a depistat Inspectia Judiciara?

Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorul Cristian Ovidiu Popescu de .

Iohannis se implica in cazul Caracal. Cerinta fara precedent a presedintelui, care darama DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac fara precedent la adresa DIICOT, dupa evenimentele din ultimele zile petrecute in cazul Caracal. Seful statului i-a cerut demisia sefului DIICOT, Felix Banila, cel care a fost propus de fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader si care a fost acceptat si numit in functie chiar de catre Iohannis.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Martor-cheie: Am vazut-o pe Luiza. Era singura si speriata

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Un martor-cheie face o dezvaluire care arunca totul in aer. Barbatul a povestit la Acces Direct ca a vazut-o pe Luiza in Italia, intr-o zona cunoscuta pentru.

Telefoane interzise in Romania: ce propune un senator PSD dupa cazul Caracal

Cazul Caracal a dat nastere unor initiative populiste, cum este si ultima propusa de un senator PSD. Daca in cazul cartelelor prepay vandute doar cu buletinul situatia e incerta, absurdul a.

Cazul Caracal. Mama Luizei s-a intalnit cu procurorul general si a anuntat ca a depus o plangere penala

Monica Georgeta Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie la Caracal, s-a intalnit luni cu procurorul general interimar Bogdan Licu si a anuntat ca a depus o plangere penala la Parchetul General.

Seful DIICOT, despre cazul Caracal: E posibil ca in ancheta sa se fi facut greseli. Nu putem transforma cauzele in reality show

Seful DIICOT, Felix Banila, admite ca in ancheta Caracal s-au facut greseli de aceea au fost dispuse controale la parchetele din tara, subliniind ca nu poate oferi detalii cu privire la modul in care a fost instrumentat dosarul deoarece nu putem transforma cauzele penale in reality show-uri, scrie Mediafax.

Cazul Caracal. De ce a vrut sa se interneze la psihiatrie Gheorghe Dinca?

Criminalul de la Caracal a incercat, de-a lungul vietii, sa se interneze intr-un spital de psihiatri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )