Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bara si Niculescu, singura veste buna a zilei de la Australian Open! Toti ceilalti romani au fost eliminati astazi

Adevărul Adevărul,
Bara si Niculescu, singura veste buna a zilei de la Australian Open! Toti ceilalti romani au fost eliminati astazi

Romancele Irina Maria Bara foto) si Monica Niculescu s-au calificat in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul primului Mare Slem al anului. continuă pe Adevărul

Sorana Cirstea si Monica Niculescu termina repede benzina la Australian Open

Primele jucatoare din Romania intrate in competitia de simplu de la Australian Open, Sorana Cirstea si Monica Niculescu, au parasit rapid intrecerea.

VIDEO Petra Kvitova, lovitura zilei la Australian Open: un lob care a lasat-o fara replica pe Irina Begu

Petra Kvitova 6 WTA) a reusit lovitura zilei la Australian Open, in partida disputata contra Irinei Begu 76 WTA) in turul al doilea al competitiei. in primul set, la scorul de 3-0, 30-0, jucatoarea din Cehia a executat excelent cu mana dreapta un lob care a lasat-o fara replica pe Begu. Kvitova s-a impus categoric in fata romancei, scor 6-1, 6-3.

VIDEO Maestrul, arta si reverul magic - Roger Federer, lovitura zilei la Australian Open

Castigator al competitiei in 2018, Roger Federer debuteaza la Australian Open contra lui Denis Istomin. in setul al doilea al disputei de pe Rod Laver Arena, elvetianul a reusit lovitura zilei de la Melbourne, cu un rever in lung de linie executat cu o precizie chirurgicala.

VIDEO Superstitia zilei la Australian Open - nca una marca Rafael Nadal

Cunoscut bine in circuit pentru ticurile pe care le arata in special atunci cand serveste, Rafael Nadal a mai oferit o mostra miercuri, cand se pregatea sa iasa pe Rod Laver Arena, pentru meciul cu Matthew Ebden, din turul doi de la Australian Open.

VIDEO Simona Halep a reusit lovitura zilei la Australian Open! Cum a ridicat ea in picioare publicul de la Melbourne

Simona Halep a reusit o victorie muncita in primul tur la Australian Open, ea trecand de estonianca Kaia Kanepi in trei seturi.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Australian Open

Simona Halep a muncit serios pentru a o invinge pe Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, succesul venind dupa o batalie de doua ore si 11 minute 6-72), 6-4, 6-2). in setul al doilea, pe propriul serviciu, la scorul de 3-3 si 15-30, Simona a reusit o lovitura superba pentru care a fost aplaudata la scena deschisa pe Margaret Court Arena.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la Australian Open

Editia cu numarul 107 a turneului Australian Open a debutat luni, iar spectatorii prezenti in complexul de la Melbourne Park i-au putut vedea la treaba, printre altii, pe Rafael Nadal, Roger Federer, Caroline Wozniacki, Maria Sharapova, Andy Murray sau Angelique Kerber.

Australian Open: Irina Bara si Monica Niculescu, n turul doi al probei de dublu

Perechea Irina Bara/Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu feminin din cadrul turneului Australian Open, primul grand slam al anului.

Romania, salvata de un noroc fantastic in prima zi de Australian Open: O singura victorie prin abandonul adversarei

Sorana Carstea 84 WTA), Monica Niculescu 99 WTA) si Irina Begu 70 WTA) au debutat, luni, la Australian Open 2019, insa doar una a trecut in runda a doua.

Sorana Cirstea si Monica Niculescu, invinse in prima runda la Australian Open

Jucatoarele romane de tenis Sorana Cirstea si Monica Niculescu au fost invinse, luni, la Melbourne, in prima runda a turneului Australian Open. Cirstea 28 ani, 84 WTA) a fost intrecuta fara drept de apel.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2892 seconds )