Libnet.ro
UNICEF

20:15

Barack Obama cere suplimentarea bugetului pentru securitatea cibernetica

Antena3 Antena3,
Barack Obama cere suplimentarea bugetului pentru securitatea cibernetica

Barack Obama cere suplimentarea bugetului pentru securitatea cibernetica pentru 2016 cu 14 miliarde de dolari, noteaza CNET. Acesti bani ar urma sa finanteze diverse programe si proiecte, cum ar fi sistemul. continuă pe Antena3

Kim Kardashian, imbracata prea indecent la intalnirea cu Barack Obama

Kim Kardashian a atras critici din partea fanilor sai dupa ce a postat fotografia realizata la intalnirea cu Barack Obama. Iata ce tinuta, considerata indecenta, a purtat.

Barack Obama: Nu putem sa continuam sa mai presam Grecia

Presedintele american Barack Obama a vorbit, in cadrul unui interviu difuzat duminica, despre situatia economica a Greciei, afirmand ca este inutil sa continuam sa presam Grecia. La momentul de.

Barack Obama apara tarile in recesiune: Sistemul politic si societatea nu pot suporta acest lucru

Presedintele american, Barack Obama, a declarat ca nu se poate continua sa se faca presiuni asupra unor tari care sunt in plina recesiune, intr-un interviu difuzat duminica de CNN, referindu-se la criza din.

4.000 de MILIARDE de dolari, bugetul pe care Obama l-a propus pentru urmatorul an fiscal. Ce-i nemultumeste pe republicani

Barack Obama a prezentat, oficial, propunerea sa de buget pentru urmatorul an fiscal. in valoare de patru mii de miliarde de dolari, bugetul constituie punctul fierbinte al neintelegerilor cu republicanii, ce.

DNA cere arest preventiv pentru Obreja si Resmerita si arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia

Procurorii DNA i-au retinut, in dosarul Gala Bute, pe Rudel Obreja, Cornel Resmerita, Stefan Lungu si Gheoghe Nastasia, iar pentru Adrian Gardean au dispus control judiciar, urmand sa ceara marti ICCJ arestarea preventiva a lui Obreja si.

Dosarul Gala Bute: DNA cere arest preventiv pentru Rudel Obreja si Cornel Resmerita si arest la domiciliu pentru Stefan Lungu si Gheoghe Nastasia

Procurorii DNA i-au retinut, in dosarul Gala Bute, pe Rudel Obreja fost presedinte al Federatiei Romane de Box), Cornel Resmerita primarul orasului hunedorean Lupeni), Stefan Lungu fost consilier al Elenei Udrea in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) si Gheoghe Nastasia fost secretar de stat in minister), iar pentru Adrian Gardean om de afaceri care controleaza SC Termogaz Company SA) au dispus control judiciar, urmand sa ceara marti Inaltei Curti de Casatie si Justitie arestarea preventiva a lui Obreja si Resmerita si arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )