Libnet.ro
UNICEF

15:15

DNA cere arest preventiv pentru Obreja si Resmerita si arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DNA cere arest preventiv pentru Obreja si Resmerita si arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia

Procurorii DNA i-au retinut, in dosarul Gala Bute, pe Rudel Obreja, Cornel Resmerita, Stefan Lungu si Gheoghe Nastasia, iar pentru Adrian Gardean au dispus control judiciar, urmand sa ceara marti ICCJ arestarea preventiva a lui Obreja si. continuă pe Wall-Street Ro

Dosarul Gala Bute: DNA cere arest preventiv pentru Rudel Obreja si Cornel Resmerita si arest la domiciliu pentru Stefan Lungu si Gheoghe Nastasia

Procurorii DNA i-au retinut, in dosarul Gala Bute, pe Rudel Obreja fost presedinte al Federatiei Romane de Box), Cornel Resmerita primarul orasului hunedorean Lupeni), Stefan Lungu fost consilier al Elenei Udrea in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) si Gheoghe Nastasia fost secretar de stat in minister), iar pentru Adrian Gardean om de afaceri care controleaza SC Termogaz Company SA) au dispus control judiciar, urmand sa ceara marti Inaltei Curti de Casatie si Justitie arestarea preventiva a lui Obreja si Resmerita si arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia.

UPDATE. Dosarul Gala Bute: DNA cere arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia, pentru ca ar fi colaborat cu procurorii

Fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Stefan Lungu a fost retinut, marti dimineata, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, informeaza Mediafax.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea si a lui Ion Ariton

Actualizare 10:19 Ariton nu comenteaza acuzatiile Contactat telefonic de ziarul BURSA, senatorul Ion Ariton nu a dorit sa comenteze acuzatiile aduse de DNA. --- DNA cere urmarirea penala si a fostului ministru al Economiei Ion Ariton, in dosarul Gala Bute, acuzat de participatie improprie la abuz in serviciu si folosire a influentei, in scopul obtinerii de foloase necuvenite. --- DNA cere aviz de la Camera Deputatilor, pentru inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea, acuzata de abuz in serviciu. --- * Un fost consilier al lui Udrea ar fi vizat, si el, de ancheta.

Dosarul Gala Bute: DNA cere avizarea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, si senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, in dosarul Gala Bute, in care sunt.

DNA cere aviz pentru arestarea lui Toni Grebla. Judecatorul CCR il ameninta pe directorul CE Oltenia: O sa am grija sa fii TERMINAT!

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz Parlamentului pentru arestarea judecatorului Curtii Constitutionale, Toni Grebla.

DNA cere aviz pentru arestarea lui Toni Grebla

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz Parlamentului pentru arestarea judecatorului Curtii Constitutionale, Toni Grebla.

DNA cere aviz de incuviintare pentru urmarirea penala a senatorului Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie a cerut aviz, luni dimineata, pentru inceperea urmaririi penale pe numele senatorului Ion Artion, in dosarul Gala Bute, potrivit unui comunicat al DNA. Cererea de efectuare.

DNA cere aviz pentru inceperea urmarii penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA cer aviz CamereiDeputatilor pentru inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, relateaza potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in.

Barack Obama cere suplimentarea bugetului pentru securitatea cibernetica

Barack Obama cere suplimentarea bugetului pentru securitatea cibernetica pentru 2016 cu 14 miliarde de dolari, noteaza CNET. Acesti bani ar urma sa finanteze diverse programe si proiecte, cum ar fi sistemul.

Profesorul Gheorghe Taralunga, arestat preventiv pentru luare mita, a demisionat de la Universitatea Ovidius

Profesorul Gheorghe Taralunga a demisionat de la Universitatea Ovidius. El este cercetat in stare de arest preventiv pentru luare de mita.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2185 seconds )