Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama, despre eventualitatea ca Donald Trump sa ajunga presedinte SUA: Orice este posibil

B1 B1,
Barack Obama, despre eventualitatea ca Donald Trump sa ajunga presedinte SUA: Orice este posibil

Actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a vorbit despre posibilitatea ca Donald Trump, candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, sa ajunga seful SUA, neexluzand aceasta. continuă pe B1

Alegeri SUA 2016. Fratele vitreg al lui Barack Obama spune ca va vota pentru Donald Trump

Fratele vitreg al presedintelui american in exercitiu, Barack Obama, care a fost cavaler de onoare la nunta acestuia, a declarat ca el va vota pentru candidatul republican Donald Trump la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie.

OBAMA sustine ca Donald Trump nu are pregatire in domeniul politicii externe

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a criticat, duminica, lipsa de pregatire de care da dovada Donald Trump in materie de politica externa.

Raspunsul genial al lui Barack Obama, dupa ce Donald Trump a avertizat ca SUA ar putea sa nu isi respecte angajamentele NATO

Donald Trump, candidatul Partidului Republican la presedintia SUA, a oferit, intr-un interviu acordat ziarului The New York Times, detalii despre pozitiile sale in materie de politica externa,.

Fratele vitreg al lui Obama a anuntat ca voteaza cu Donald Trump

Fratele vitreg al presedintelui american in exercitiu, Barack Obama, care a fost cavaler de onoare la nunta acestuia, a declarat ca el va vota pentru candidatul republican Donald Trump la alegerile.

Cu cine va vota fratele lui Barack Obama la alegerile prezidentiale de la finalul anului

Fratele vitreg al presedintelui SUA Barack Obama, Malik Obama, a anuntat ca la alegerile prezidentiale de la finalul anului, va vota cu Donald Trump. Sloganul sau n. r. Make America great.

Michelle Obama, atac la adresa lui Donald Trump: Limbajul urat al... figurilor publice de la TV nu reprezinta adevaratul spirit al acestei tari

Michelle Obama o sustine pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba. Prima doamna a Statelor Unite l-a criticat pe Donald Trump, care ar fi favorit pentru Presedintie, potrivit dcnews. ro. Limbajul.

Campanie contra lui Donald Trump in cursa pentru Casa Alba. Un grup de activiste trimit selfie-uri nud celor care promit sa nu-l voteze pe candidatul republican (FOTO)

La finalul anului, Statele Unite ale Americii vor avea un nou presedinte, batalia dandu-se intre Donald Trump si Hillary Clinton. Din cauza comportamentului sau, multi oameni nu-l vad pe Trump sa.

Peste 100 de vedete de la Hollywood au lansat o petitie impotriva lui Donald Trump: Cerem tuturor americanilor sa ni se alature, sa invingem ideologia urii

Vedete de prim rang de la Hollywood, precum Julianne Moore, Jane Fonda si Woody Harrelson, au semnat o petitie prin care ii indeamna pe compatriotii lor sa il impiedice pe controversatul candidat republican Donald Trump sa devina urmatorul presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Donald Trump, declaratie socanta despre actele teroriste din Franta: Este vina lor. Pentru ca au autorizat unor persoane sa vina pe teritoriul lor

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, considera ca francezii, care au o tara complet distrusa de terorism, vor fi supusi unor controale mai riguroase pentru a putea intra in SUA.

Alegeri SUA 2016. O suta de celebritati semneaza o petitie anti-Trump. Hillary Clinton, depasita de Donald Trump intr-un nou sondaj

O suta de celebritati din muzica si din cinematografie au semnat o petitie de apel la unire impotriva urii, exprimandu-si dorinta de a-l impiedica pe candidatul republican la alegerile prezidentiale Donald Trump sa acceada la Casa Alba, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )