Libnet.ro
UNICEF

21:45

Campanie contra lui Donald Trump in cursa pentru Casa Alba. Un grup de activiste trimit selfie-uri nud celor care promit sa nu-l voteze pe candidatul republican (FOTO)

B1 B1,
Campanie contra lui Donald Trump in cursa pentru Casa Alba. Un grup de activiste trimit selfie-uri nud celor care promit sa nu-l voteze pe candidatul republican (FOTO)

La finalul anului, Statele Unite ale Americii vor avea un nou presedinte, batalia dandu-se intre Donald Trump si Hillary Clinton. Din cauza comportamentului sau, multi oameni nu-l vad pe Trump sa. continuă pe B1

Meryl Streep o sustine pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba: De unde isi ia curajul si bunatatea? Va fi prima noastra femeie-presedinte si va fi un presedinte minunat (VIDEO)

Meryl Streep si-a declarat sprijinul pentru Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba, intr-un discurs inflacarat pe care l-a sustinut marti in cadrul Conventiei Partidului Democrat,.

Donald Trump socheaza! Miliardarul american i-a provocat pe hackerii rusi sa gaseasca mail-urile sterse de pe serverul privat folosit de Hillary Clinton

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a reusit sa socheze opinia publica, dupa ce le-a cerut deschis hackerilor rusi sa gaseasca mail-urile sterse de pe serverul privat folosit.

Barack Obama, despre eventualitatea ca Donald Trump sa ajunga presedinte SUA: Orice este posibil

Actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a vorbit despre posibilitatea ca Donald Trump, candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, sa ajunga seful SUA, neexluzand aceasta.

Michelle Obama, atac la adresa lui Donald Trump: Limbajul urat al... figurilor publice de la TV nu reprezinta adevaratul spirit al acestei tari

Michelle Obama o sustine pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba. Prima doamna a Statelor Unite l-a criticat pe Donald Trump, care ar fi favorit pentru Presedintie, potrivit dcnews. ro. Limbajul.

Alegeri SUA 2016. O suta de celebritati semneaza o petitie anti-Trump. Hillary Clinton, depasita de Donald Trump intr-un nou sondaj

O suta de celebritati din muzica si din cinematografie au semnat o petitie de apel la unire impotriva urii, exprimandu-si dorinta de a-l impiedica pe candidatul republican la alegerile prezidentiale Donald Trump sa acceada la Casa Alba, relateaza AFP.

Viktor Orban, pe aceeasi lungime de unda cu Donald Trump: Ambii vor limitarea migratiei

Seful Guvernului de la Budapesta Viktor Orban a declarat ca sustine planurile candidatului republican pentru Casa Alba Donald Trump in ceea ce priveste migratia sau, mai exact, limitarea acesteia, potrivit ag.

Alegeri prezidentiale in SUA: Donald Trump conduce in sondaje cu un avans de 3% in confruntarea cu Hillary Clinton

Alegerile din Statele Unite ale Americii au parte de o evolutie surprinzatoare. Donald Trump conduce in fata lui Hillary Clinton, in sondajele pentru Casa Alba ce ii include si pe Gary Johnson 9%) si pe Jill Stein 3%), cu un procent de 44% fata de.

Donald Trump, declaratie socanta despre actele teroriste din Franta: Este vina lor. Pentru ca au autorizat unor persoane sa vina pe teritoriul lor

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, considera ca francezii, care au o tara complet distrusa de terorism, vor fi supusi unor controale mai riguroase pentru a putea intra in SUA.

VIDEO. Mostenitorii lui Harrison i-au cerut lui Donald Trump sa nu mai foloseasca melodiile Beatles

Mostenitorii lui George Harrison i-au cerut in mod ferm lui Donald Trump, candidatul republican la presedintia SUA, sa nu mai foloseasca melodiile formatiei Beatles, alaturandu-se astfel astfel unei lungi liste de artisti care s-au opus utilizarii melodiilor lor de catre candidatul populist la Casa Alba, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Viktor Orban sprijina planurile de politica externa ale lui Donald Trump

Guvernul de la Budapesta sprijina planurile de politica externa ale candidatului republican la presedintia SUA, Donald Trump, nu pe cele ale contracandidatei acestuia, democrata Hillary Clinton, mai ales pentru ca executivul ungar impartaseste abordarea lui Trump in chestiunea migratiei, respectiv de limitare a ei, a declarat marti premierul ungar Viktor Orban, citat de agentia Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )