Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama dupa atacul din San Bernardino: Suntem puternici, nu ne vom lasa terorizati

Hotnews Hotnews,
 Barack Obama dupa atacul din San Bernardino: Suntem puternici, nu ne vom lasa terorizati

Presedintele american Barack Obama a dat asigurari, sambata, dupa atacul din San Bernardino, California, in care au fost ucisi 14 oameni, ca tara sa nu va permite sa fie terorizata: Suntem americani. Ne vom apara valorile, cele ale unei societati deschise si libere. Suntem puternici. Suntem rezistenti. Si nu ne vom lasa terorizati, a afirmat Obama in discursul saptamanal de la Casa Alba, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Statul Islamic a anuntat ca cei doi atacatori din San Bernardino ar fi fost sustinatorii gruparii teroriste

Cei doi atacatori, care au ucis 14 oameni in San Bernardino, California, ar fi fost sustinatori ai Statului Islamic, dupa cum a anuntat chiar reteaua jihadista. FBI trateaza atacul drept un caz de terorism, scrie Reuters.

Politia a dezvaluit identitatea celor 14 victime ale masacrului de la San Bernardino

ACTUALIZARE 8:13 Autoritatile au dezvaluit joi identitatea celor 14 persoane, cu varste intre 26 si 60 de ani, impuscate miercuri la San Bernardino de unul dintre colegii lor, Syed Farook, si de sotia acestuia, Tashfeen Malik, transmite AFP.

Barack Obama a ordonat coborarea drapelelor in berna, dupa atacul din San Bernardino

Presedintele SUA Barack Obama a ordonat joi coborarea drapelelor in berna la Casa Alba si la toate celelalte cladiri oficiale americane in semn de respect pentru victimele atacului din San Bernardino.

Politia a dezvaluit identitatea celor 14 victime ale masacrului

ACTUALIZARE 08:13 Autoritatile au dezvaluit joi identitatea celor 14 persoane, cu varste intre 26 si 60 de ani, impuscate miercuri la San Bernardino de unul dintre colegii lor, Syed Farook, si de sotia acestuia, Tashfeen Malik, transmite AFP.

Anuntul lui Barack Obama, dupa atacul de la San Bernardino

Presedintele american Barack Obama a declarat sambata ca tara sa nu se va lasa terorizata, o declaratie ce survine dupa atacul de miercuri de la San Bernardino, California, ancheta in acest caz fiind.

SUA: Oroare la San Bernardino

La mai putin de o saptamana dupa atacul comis contra unui centru de planing familial in Colorado Springs, un alt episod cu impuscaturi a avut loc la San Bernardino, in California provocand uciderea a 14 persoane si ranirea altor 17.

Barack Obama: Atacul din California, soldat cu 14 morti, ar putea avea caracter terorist

Atacul comis miercuri dupa-amiaza in California, soldat cu 14 morti, ar putea avea caracter terorist, dar motivatiile criminalilor nu au fost inca stabilite, afirma presedintele Statelor Unite, Barack Obama.

Atacatorul din San Bernadino a fost in Arabia Saudita, unde s-a casatorit cu cea care a participat la masacru / Cei doi au devenit parinti anul acesta

Barbatul care a comis atacul armat soldat cu 14 morti la San Bernardino, in statul american California, a calatorit in Arabia Saudita la inceputul acestui an si s-a intors de acolo casatorit cu femeia care a participat alaturi de el la masacrul de miercuri, relateaza Associated Press, citata de Mediafax.

SUA: Politia a dezvaluit identitatea celor 14 victime ale masacrului de la San Bernardino

Autoritatile au dezvaluit joi identitatea celor 14 persoane, cu varste intre 26 si 60 de ani, impuscate miercuri la San Bernardino de unul dintre colegii lor, Syed Farook, si de sotia acestuia, Tashfeen Malik, transmite AFP.

SUA: Focuri de arma la San Bernardino, 20 de victime

Un schimb de focuri este in curs de derulare la San Bernardino, la vest de Los Angeles, potrivit unui mesaj postat pe Twitter de pompieri, care vorbesc despre 20 de victime, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )