Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul Islamic a anuntat ca cei doi atacatori din San Bernardino ar fi fost sustinatorii gruparii teroriste

Hotnews Hotnews,
 Statul Islamic a anuntat ca cei doi atacatori din San Bernardino ar fi fost sustinatorii gruparii teroriste

Cei doi atacatori, care au ucis 14 oameni in San Bernardino, California, ar fi fost sustinatori ai Statului Islamic, dupa cum a anuntat chiar reteaua jihadista. FBI trateaza atacul drept un caz de terorism, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Statul Islamic afirma ca cei doi autori ai atacului din California erau sustinatorii sai

Militantii ai Statul Islamic SI) au afirmat astazi, la postul lor de radio, ca cei doi autori ai atacului armat de miercuri din California, soldat cu 14 morti, erau sustinatori ai acestei organizatii extremiste, dupa ce FBI a anuntat oficial vineri ca trateaza cazul ca act de terorism, relateaza CNN.

UPDATE Atacul sangeros din San Bernadino, California: Femeia jurase credinta Statului Islamic

Femeia care a participat alaturi de sotul ei la atacul sangeros din San Bernadino, California, jurase credinta, pe Facebook, Statului Islamic, anunta CNN, preluat de AFP.

Fost ostatic ISIS: Bombardamentele sunt o capcana si vor ajuta Statul Islamic

Nicolas Henin, jurnalist francez care a fost tinut ostatic timp de 10 luni de statul islamic, a facut un apel public impotriva bombardamentelor impotriva Statului Islamic in Siria, spunand ca acestea reprezinta o capcana si ca vor veni in ajutorul organizatiei teroriste.

Femeia implicata in atacul din California promisese loialitate retelei teroriste Statul Islamic

Tashfeen Malik, implicata in atacul armat din statul California, a semnalat pe o retea de socializare, in timp ce era urmarita de fortele de ordine, ca era loiala retelei teroriste Statul Islamic, afirma surse din cadrul investigatiei citate de CNN.

Gruparea Statul Islamic ar fi inceput sa-si construiasca o forta aeriana in Libia (presa)

Teroristii gruparii Statul Islamic SI) din orasul port Sirte, situat in nordul Libiei, invata sa piloteze avioane folosind cel putin un simulator de zbor, au afirmat oficiali militari din statul nord-african, informeaza miercuri agentia de presa MIA, preluata de Agerpres.

Criza ruso-turca. Ministerul rus al Apararii: Erdogan si familia sa sunt implicati in traficul de petrol cu Statul Islamic

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan si familia sa sunt implicati direct in traficul de petrol cu reteaua extremista Statul Islamic SI), a acuzat adjunctul ministrului rus al Apararii, Anatoli Antonov, potrivit caruia Moscova are dovezi in acest sens.

UPDATE Rusia ii acuza pe Erdogan si pe familia sa sunt implicati in traficul de petrol cu Statul Islamic

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan si familia sa sunt direct implicati in traficul de petrol cu organizatia jihadista Statul Islamic SI), a acuzat ministrul adjunct al Apararii din Rusia, intr-o noua serie de acuzatii la adresa Turciei, dupa doborarea unui bombardier rusesc, in 24 noiembrie, scrie AFP.

FRANTA a fost doar o tinta. Iata lista celor mai dure ATENTATE comise de Statul Islamic in ultima luna

Atentatele de la Paris, din 13 noiembrie, soldate cu 132 de morti, fac parte dintr-o serie de acte teroriste, care au insangerat toate continentele.

Barack Obama dupa atacul din San Bernardino: Suntem puternici, nu ne vom lasa terorizati

Presedintele american Barack Obama a dat asigurari, sambata, dupa atacul din San Bernardino, California, in care au fost ucisi 14 oameni, ca tara sa nu va permite sa fie terorizata: Suntem americani. Ne vom apara valorile, cele ale unei societati deschise si libere. Suntem puternici. Suntem rezistenti. Si nu ne vom lasa terorizati, a afirmat Obama in discursul saptamanal de la Casa Alba, potrivit AFP.

Cei doi inspectori ISU care au verificat clubul Colectiv, trimisi in judecata de procurorii DNA

George Matei si Antonina Radu, cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti care au verificat clubul Colectiv fara a lua masurile legale in privinta respectarii normelor PSI, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, anunta Agerpres. Cei doi inspectori de la ISU, cu gradul de capitan, sunt acuzati de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2886 seconds )