Libnet.ro
UNICEF

20:00

Barack Obama primeste vizita liderului spiritual tibetan, Tenzin Gyatso, actualul Dalai Lama

Adevărul Adevărul,
Barack Obama primeste vizita liderului spiritual tibetan, Tenzin Gyatso, actualul Dalai Lama

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, il va primi la vineri, la resedinta sa de la Casa Alba, pe Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului. continuă pe Adevărul

Barack Obama il primeste din nou pe Dalai Lama la Casa Alba. China: Anulati imediat intalnirea

Presedintele american, Barack Obama, il primeste pe Dalai Lama vineri la Casa Alba, intalnire care are toate sansele sa displaca Chinei. Ca semn ca aceasta intalnire este considerata un subiect sensibil, ea este anuntata ca intalnire privata, fara accesul presei.

Barack Obama l-a primit pe Dalai Lama la Casa Alba.

Presedintele Barack Obama l-a primit vineri dimineata pe Tenzin Gyatso, al 14-lea Dalai Lama, la Casa Alba, o intalnire care provoaca furia Chinei, relateaza Mediafax. Presedintele discuta, in prezent, cu Sanctitatea Sa Dalai Lama, in calitate de lider religios si cultural respectat la nivel international, a anuntat NSC, intr-un mesaj postat pe Twitter. Presa nu are acces la intalnire, prevazuta pentru ora locala 10. 00, ora Romaniei) in programul lui Barack Obama. Aparent cu scopul .

Barack Obama a condamnat violentele din Venezuela si a indemnat Guvernul sa elibereze manifestantii arestati

Presedintele american Barack Obama a condamnat, miercuri, violentele din Venezuela si a indemnat Guvernul sa elibereze manifestantii arestati, relateaza AFP. Obama a condamnat violentele inacceptabile din.

Presedintele Barack Obama va discuta cu presedintele rus despre situatia din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, va discuta prin telefon, vineri, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, dupa semnarea acordului politic in Ucraina, potrivit unui anunt facut de un oficial de inalt rang.

Nicolas Maduro il acuza pe Barack Obama ca incita la violenta

Presedintele venezuelean, Nicolas Maduro, l-a acuzat pe omologul sau american, Barack Obama, ca incurajeaza protestele actuale din tara si ii sprijina pe membrii opozitiei, banuiti ca s-ar afla in spatele.

Barack Obama neaga o revenire la Razboiul Rece cu Rusia, fara a reusi insa sa convinga - analisti

Barack Obama a negat ca SUA si Rusia s-au angajat intr-un mare joc mondial al sferelor de influenta, demn de Razboiul Rece, dar situatia din Siria si Ucraina aduce aminte de perioada sumbra care a urmat celui de-al Doilea Razboi Mondial, scrie AFP.

intalnire la Casa Alba intre Barack Obama si Dalai Lama

Dalai Lama se va intalni in cursul zilei de vineri cu Barack Obama, anunta BBC. intalnirea celor doi a nemultumit China, care a afirmat ca relatiile cu Statele Unite ar avea de suferit. Statele.

Relatiile dintre SUA si China vor avea de suferit, dupa gestul facut de Barack Obama

Dalai Lama se va intalni in cursul zilei de vineri cu Barack Obama, anunta BBC. intalnirea celor doi a nemultumit China, care a afirmat ca relatiile cu Statele Unite ar avea de suferit. Statele.

PROTESTE UCRAINA. Reactia DURA pe care Barack Obama a avut-o la adresa conducerii Ucrainei: Vor exista consecinte

PROTESTEUCRAINA:Presedintele american, Barack Obama, a avertizat miercuri Ucraina ca ar putea exista consecinte, subliniind ca puterea de la Kiev ar trebui sa garanteze manifestantilor pasnici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )