Libnet.ro
UNICEF

06:15

Barbat de 25 de ani, din Braila, retinut dupa ce a agresat sexual o fetita de 13 ani intr-un sat din Vrancea

Adevărul Adevărul,
Barbat de 25 de ani, din Braila, retinut dupa ce a agresat sexual o fetita de 13 ani intr-un sat din Vrancea

Culmea este ca in aceeasi localitate si in aceeasi zi 7 august) un alt barbat, de 27 de ani, din Focsani, a incercat sa agreseze sexual o alta minora, tot de 13 ani. Totul s-a intamplat in localitatea Nanesti. continuă pe Adevărul

Disparut fara urma pe munte. Autoritatile au oprit, dupa o saptamana, cautarile unui barbat de 74 de ani

Autoritatile din Caras-Severin au oprit la sfarsitul saptamanii trecute cautarile barbatului, de 74 de ani, din Constanta, disparut la jumatate lunii iulie pe Muntele Mic, din Caras-Severin.

Motivul pentru care fata de 13 ani din Oradea si-a injunghiat bunica

O fetita in varsta de 13 ani din Oradea si-a injunghiat bunica de 65 de ani cu mai multe lovituri de cutit, aceasta fiind internata in spital. Potrivit unor surse din ancheta, femeia nu a vrut sa isi.

Caz socant. O fetita de 13 ani din Oradea si-a injunghiat bunica cu mai multe lovituri de cutit

O fetita in varsta de 13 ani din Oradea si-a injunghiat bunica de 65 de ani cu mai multe lovituri de cutit, aceasta fiind internata in spital. Politia bihoreana a fost sezizata miercuri seara depre fap.

Tanar de 28 de ani din Timisoara, disparut in Vama Veche

Un tanar de 28 de ani, din Timisoara, care a plecat cu un prieten in Vama Veche, este de negasit. Acesta nu i-a mai raspuns mamei la telefon de cateva zile, astfel ca parintii, care sunt disperati, au.

Barbat de 49 de ani, arestat pentru ca ar fi incercat sa-si violeze sotia. Cum a fost pedepsita femeia pentru ca si-a refuzat sotul dis de dimineata

Un barbat de 49 de ani din localitatea vasluiana Albesti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativa de viol si violente in familie. Victima este sotia acestuia, o femeie de 49 de ani.

Decizie SOC: Dosarul accidentului aviatic din Apuseni, CLASAT dupa 4 ani

Procurorii militari de la Parchetul General au clasat dosarul deschis dupa accidentul aviatic din muntii Apuseni, in urma caruia au murit studenta Aura Ion si pilotul Adrian Iovan, informeaza Antena 3. Potrivit.

Mai multe autovehicule in flacari in afara unei inchisori din Marea Britanie, dupa ce doi mascati inarmati au fost vazuti fugind de la locul incidentului

Mai multe masini au luat foc in afara inchisorii din Birmingham, dupa ce doi barbati mascati inarmati cu arme de foc au fost vazuti de fugind de la locul incidentului, a spus politia. Politia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )