Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

Caz socant. O fetita de 13 ani din Oradea si-a injunghiat bunica cu mai multe lovituri de cutit

Antena3 Antena3,
Caz socant. O fetita de 13 ani din Oradea si-a injunghiat bunica cu mai multe lovituri de cutit

O fetita in varsta de 13 ani din Oradea si-a injunghiat bunica de 65 de ani cu mai multe lovituri de cutit, aceasta fiind internata in spital. Politia bihoreana a fost sezizata miercuri seara depre fap. continuă pe Antena3

Motivul pentru care fata de 13 ani din Oradea si-a injunghiat bunica

O fetita in varsta de 13 ani din Oradea si-a injunghiat bunica de 65 de ani cu mai multe lovituri de cutit, aceasta fiind internata in spital. Potrivit unor surse din ancheta, femeia nu a vrut sa isi.

Barbat de 25 de ani, din Braila, retinut dupa ce a agresat sexual o fetita de 13 ani intr-un sat din Vrancea

Culmea este ca in aceeasi localitate si in aceeasi zi 7 august) un alt barbat, de 27 de ani, din Focsani, a incercat sa agreseze sexual o alta minora, tot de 13 ani. Totul s-a intamplat in localitatea Nanesti.

Caz socant in Republica Moldova. A ars de vii 2 femei, mama si fiica

Caz socant in Republica Moldova, unde 2 femeie mama si fiica au fost arse de vii intr-o padure de un barbat care se pare ca mai are inca o crima la activ. O femeie de 42 de ani si fiica ei de 15.

Caz SOCANT in Indonezia: O femeie a fost tinuta CAPTIVA intr-o pestera timp de 15 ani. Cum a fost posibil...

O femeie din Indonezia, in varsta de 28 de ani, a fost tinuta captiva intr-o pestera timp de 15 ani de un saman de 83 de ani. Victima a fost rapita cand avea doar 13 ani, a dus-o in pestera si.

Motivul halucinant pentru care o tanara de 13 ani si-a injunghiat bunica de mai multe ori

O fetita de 13 ani si-a injunghiat bunica cu mai multe lovituri de cutit. Se pare c tanara a recurs la acest gest extrm dupa ce bunica nu i-ar fi permis sa iasa afara si a inchis-o in casa.

Caz socant in Vaslui: A incercat sa-si violeze sotia, sub amenintarea unui cutit

Un barbat in varsta de 49 de ani din localitatea vasluiana Albesti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat ca a incercat sa-si violeze sotia si a taiat-o cu un cutit. Politia a fost.

Caz socant la Arad. O femeie a fost rapita in plina zi, de pe o strada din centrul orasului

Caz socant la Arad, unde o femeie a fost rapita in plina zi, de pe o strada din centrul orasului. Desi s-a impotrivit si a tipat dupa ajutor, femeia a fost luata pe sus de mai multi indivizi si.

Mama a gasit un prezervativ in camera fiicei de 13 ani. Dupa cateva momente a inceput sa tipe. A luat telefonul, a facut cateva poze si le-a pus repede pe Facebook. Ce era de fapt - FOTO

Dupa ce fiica ei in varsta de 13 ani a plecat la scoala, femeia a intrat in camera sa pentru a face curat. insa, la un moment dat, in timp ce ii curata camera, a vazut un ambalaj mov care i-a dat mari.

Tanar de 28 de ani din Timisoara, disparut in Vama Veche

Un tanar de 28 de ani, din Timisoara, care a plecat cu un prieten in Vama Veche, este de negasit. Acesta nu i-a mai raspuns mamei la telefon de cateva zile, astfel ca parintii, care sunt disperati, au.

Caz SOCANT in Mehedinti: Un barbat a stat cu tatal mort in pat ca sa-i incaseze pensia

Un barbat din satul Danceu, judetul Mehedinti, in varsta de 69 de ani, este acuzat ca a stat cu tatal mort in pat ca sa-i incaseze pensia in valoare de 900 de lei. Descoperirea a fost facuta, marti,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3846 seconds )