Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un barbat de 26 de ani este cel mai tanar pacient mort din cauza Covid-19 in Romania

România Liberă România Liberă,
Un barbat de 26 de ani este cel mai tanar pacient mort din cauza Covid-19 in Romania

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat persoana cea mai tanara, decedata la noi in tara, din cauz. continuă pe România Liberă

Cel mai tanar pacient mort din cauza coronavirusului in Romania: Un barbat de 26 de ani

Un barbat de 26 de ani din Mures, care suferea de obezitate, este cel mai tanar deces inregistrat in Romania din cauza coronavirusului. Tanarul fusese internat pe 21 aprilie la Spitalul Judetean Mures, unde a murit doua zile mai tarziu. Barbatul este decesul cu numarul 549 inregistrat in tara noastra din cauza virusului.

De ce crede Nick Kyrgios ca Novak Djokovic nu este cel mai bun jucator din toate timpurile

Nick Kyrgios este unul dintre personajele aparte ale circuitului ATP, un tip care nu s-a sfiit de-a lungul timpului sa ii critice chiar si pe jucatorii din BIG 3. Australianul a precizat recent ca nu-l uraste pe Novak Djokovic, ca intelege ca oamenii sunt diferiti si ca are un motiv bine intemeiat pentru care nu-l va considera vreodata pe sarb drept cel mai bun din istorie.

Vela: Avem in analiza o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani. Probabil intervalul orar 11-13 nu este cel mai nimerit

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca se analizeaza o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani, avand in vedere ca intervalul orar 11-13 nu este cel mai potrivit, acum cand a venit caldura. El afirma ca intervalul ar urma sa fie mutat mai devreme dimineata, cand si magazinele sunt igienizate, dar ar urma sa fie introdus un nou interval, dupa-amiaza sau seara, cand varstnicii sa poata iesi la plimbare.

ITALIA: Deficitul va depasi 10% din PIB, cel mai ridicat nivel din ultimii aproape 30 de ani

Guvernul italian a acceptat vineri sa majoreze deficitul public la cel mai ridicat nivel din ultimii aproape 30 de ani, pentru a finanta redresarea in urma pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit Reuters si DPA.

Lionel Messi, cel mai bun fotbalist din ultimii 25 de ani, conform revistei FourFourTwo

Argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al.

Regina Elisabeta implineste 94 de ani. 10 lucruri mai putin stiute despre ea

Regina Elisabeta a II-a a Angliei implineste astazi 94 de ani! Aniversarea nu va avea fastul de altadata, din cauza crizei sanitare prin care trece Marea Britanie in aceasta perioada. Regina Angliei se afla pe tronul Regatului Unit de 68 de ani. Iata 10 lucruri mai putin cunoscute despre Regina Angliei! Regina Elisabeta implineste 94 .

Coronavirus in Romania: Printre decesele raportate vineri sunt doi barbati de 26 si 30 de ani Orban: Fiecare masura de relaxare va fi evaluata dupa 2 saptamani

Bilantul deceselor asociate cu Covid-19 in Romania a urcat vineri la 567, dupa anuntarea a 22 de noi victime, printre care si cel mai tanar pacient care moare cu aceasta boala - un barbat de 26 de ani din Mures. Numarul de cazuri raportate oficial a ajuns astazi la 10. 417, dupa anuntarea a 321 de noi infectii. ----------20:49 Primarul Urziceniului cere MAI carantinarea localitatii Barbulesti20:24 Orban: Vom distribui masti celor aflati in pragul saraciei. Ceilalti va trebui sa le achizitioneze18. 46 Alte 15 decese anuntate vineri. Bilantul mortilor in Romania urca la 567.

Un muresean de doar 26 de ani, cea mai tanara victima a noului coronavirus in Romania

Un muresean, de doar 26 de ani, care suferea de obezitate, a murit de coronavirus. Este cea mai tanara victima din cauza COVID-19 din Romania.

Regina Elisabeta a II-a implineste 94 de ani. 11 Lucruri pe care nu le stiai despre cel mai longeviv monarh

Regina Elisabeta a II-a implineste astazi 94 de ani, fiind cel mai longeviv monarh din istoria Casei de Windsor. in viata publica, Regina a fost personalitate apreciata de cele mai multe ori in Regatul Unit,.

MINISTRUL RUS AL ENERGIEI A DECLARAT CA CEREREA DE PETROL ESTE LA CEL MAI SCAZUT NIVEL

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )