Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un barbat a amenintat ca isi da foc in fata unui tribunal din Timisoara

Antena3 Antena3,
Un barbat a amenintat ca isi da foc in fata unui tribunal din Timisoara

Un barbat de 67 de ani a incercat sa-si dea foc in fata Palatului Dicasterial din Timisoara, unde se afla instantele de judecata. Se pare ca acesta nu era multumit de un dosar care urmeaza sa fie c. continuă pe Antena3

Un barbat a incercat sa isi dea foc in fata Palatului Dicasterial din Timisoara, care gazduieste instantele de judecata

Un barbat de 67 de ani a incercat sa isi dea foc, joi, in fata Palatului Dicasterial din Timisoara, care gazduieste instantele de judecata. Acesta era nemultumit ca un dosar in care a depus plangere impotriva unui politist si a unor jandarmi ar urma sa fie clasat.

Barbat cautat dupa ce a agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc din Galati

Politistii cauta un barbat care marti dimineata ar fi agresat sexual o fetita de zece ani, in scara unui bloc din Galati, scrie Agerpres.

Liderul clanului mafiot Gambino, asasinat in fata locuintei sale din New York

Liderul clanului mafiot Gambino, Francesco 'Frank' Cali, a fost asasinat miercuri noapte in fata casei sale din New York, a informat Politia, scrie Agerpres, citand EFE. Familia Gambino este una din cele cinci care alcatuiesc mafia siciliana din New York, fiind considerata cea mai mare organizatie criminala din Statele Unite.

Liderul clanului mafiot Gambino, Francesco Frank Cali, asasinat in fata casei sale din New York

Liderul clanului mafiot Gambino, Francesco Frank Cali, a fost asasinat miercuri noaptea in fata casei sale din New York, a informat politia, citata de EFE. Cali, 53 de ani, a fost impuscat de sase ori ?.

Un copil de un an si jumatate, abandonat in scara unui bloc din judetul Vrancea. Bunica a refuzat sa-l ia inapoi acasa

Un copil de un an si jumatate a fost abandonat in scara unui bloc din Adjud, judetul Vrancea. Autoritatile au reusit sa o identifice pe bunica lui, dar aceasta refuza sa il ia inapoi.

UPDATE Barbatul care a agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc din Galati, a fost prins

Barbatul banuit ca, marti dimineata, a abordat pe o strada din orasul Galati o fetita de 10 ani, a dus-o in scara unui bloc si a agresat-o sexual a fost prins la Braila, transmite Mediafax.

VIDEO Zeci de profesori au protestat in fata Universitatii Cuza din Iasi: Dependenta justitiei este sursa coruptiei

Cateva zeci de profesori de la mai multe facultati au protestat, joi, pe treptele Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, printre manifestanti fiind si colegi ai ministrului Justitiei, care au purtat pancarte cu mesajul Tudorel Toader, nu ne esti model. Manifestatia a avut loc in urma unui apel al cadrelor didactice universitare iesene, in care oamenii sunt chemati sa se implice in apararea statului de drept, a democratiei si a valorilor europene.

SUA isi retrag intregul personal diplomatic din Venezuela

SUA au anuntat ca, in cursul acestei satpamani, vor retrage intregul personal diplomatic din Venezuela, anuntul fiind facut marti de Departamentul de stat.

Protest anuntat pentru vineri in fata Universitatatii Cuza din Iasi. Profesorii fac apel la implicare: Are loc un asalt continuu asupra statului de drept

Un protest fara precedent este anuntat pentru astazi in fata Universitatatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. O petitie in sprijinul manifestatiei semnata de sase cunoscute cadre didactice a strans in final sute de adeziuni. De peste doi ani are loc un asalt continuu asupra statului de drept. in loc sa abandoneze un demers profund toxic, coalitia actuala de guvernare a trecut la modificarea brutala a legislatiei referitoare la combaterea coruptiei, spun semnatarii.

Protest anuntat pentru vineri in fata Universitatii Cuza din Iasi. Profesorii fac apel la implicare: Are loc un asalt continuu asupra statului de drept

Un protest fara precedent este anuntat pentru astazi in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. O petitie in sprijinul manifestatiei semnata de sase cunoscute cadre didactice a strans in final sute de adeziuni. De peste doi ani are loc un asalt continuu asupra statului de drept. in loc sa abandoneze un demers profund toxic, coalitia actuala de guvernare a trecut la modificarea brutala a legislatiei referitoare la combaterea coruptiei, spun semnatarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )