Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un copil de un an si jumatate, abandonat in scara unui bloc din judetul Vrancea. Bunica a refuzat sa-l ia inapoi acasa

Antena3 Antena3,
Un copil de un an si jumatate, abandonat in scara unui bloc din judetul Vrancea. Bunica a refuzat sa-l ia inapoi acasa

Un copil de un an si jumatate a fost abandonat in scara unui bloc din Adjud, judetul Vrancea. Autoritatile au reusit sa o identifice pe bunica lui, dar aceasta refuza sa il ia inapoi. continuă pe Antena3

Barbat cautat dupa ce a agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc din Galati

Politistii cauta un barbat care marti dimineata ar fi agresat sexual o fetita de zece ani, in scara unui bloc din Galati, scrie Agerpres.

UPDATE Barbatul care a agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc din Galati, a fost prins

Barbatul banuit ca, marti dimineata, a abordat pe o strada din orasul Galati o fetita de 10 ani, a dus-o in scara unui bloc si a agresat-o sexual a fost prins la Braila, transmite Mediafax.

Pradator sexual cautat de politisti. A agresat o fetita de 10 ani in scara unui bloc din Galati

Politistii cauta un barbat banuit ca, pe 12 martie, in jurul orei 08,00, ar fi agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc din municipiul Galati. Persoanele care pot oferi informatii pentru identificarea acestuia sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112 sau sa anunte, de indata, cea mai apropiata unitate de politie.

Un barbat suspectat de agresarea unei fetite de 10 ani in scara unui bloc din Galati a fost identificat la Braila

Suspectul este banuit ca, pe 12 martie, in jurul orei 08,00, ar fi agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc din municipiul Galati.

Un barbat din Vrancea a intrat in scara unui bloc si a avut un soc. A chemat imediat politia! Nimeni nu stie de cand era acolo

Un copil in varsta de aproximativ 1-2 ani a fost gasit, miercuri, abandonat in scara unui bloc din Adjud, de catre un locatar care a alertat politia, a informat Inspectoratul de Politie Judetean.

Copil de nici 2 ani, abandonat in scara unui bloc din Adjud. Bunica nu vrea sa-l ia in casa

Un copil de circa un an si jumatate a fost gasit abandonat in scara unui bloc din Adjud. Politistii au gasit-o pe bunica, dar aceasta refuza sa-l ia acasa, invocand lipsa conditiilor, informeaza news. ro.

Un barbat a agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc... Cautarile sunt in plina desfasurare

Politia din Galati cauta un barbat, care marti dimineata a agresat sexual o fetita de doar 10 ani, in scara unui bloc, astfel ca acum cer ajutorul populatiei pentru a-l prinde pe barbat, potrivit.

O mama si-a abandonat copilul in scara unui bloc. Ce au gasit locatarii blocului langa micut

Evenimentul s-a intamplat in municipiul Adjud, iar micutul, in varsta de aproximativ un an si jumatate, a fost dus la spital, pentru investigatii.

Fetita de 10 ani din Galati a fost abordata de un barbat necunoscut pe strada. Acesta a condus-o in scara unui bloc, unde pentru copila a inceput cosmarul. Acum agresorul e cautat in tot judetul

Fetita de 10 ani a fost abordata marti dimineata de un barbat necunoscut pe strada. Acesta a condus-o n scara unui bloc din municipiul Galati, unde a abuzat-o sexual. Acum politistii il.

Barbatul din Galati care a violat o fetita de zece ani a fost arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Galati au emis, marti seara, mandat de arestare preventiva pentru 30 zile fata de barbatul care a violat marti dimineata o fetita de zece ani in scara unui bloc din municipiul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )