Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un barbat din Arges a fost arestat dupa ce si-a violat de mai multe orifiica minora

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Arges a fost arestat dupa ce si-a violat de mai multe orifiica minora

Un barbat din Pitesti si-a violat fiica minora de mai multe ori, in decursul a doua luni. Individul a fost retinut luni si urmeaza ca marti sa fie prezentat instantei pentru dispunerea unei masuri preventive. continuă pe Adevărul

Un barbat din Arges si-ar fi violat, timp de doua luni, fiica in varsta de 6 ani

Un barbat in varsta de 50 de ani din Pitesti a fost retinut luni, dupa ce, timp de doua luni, si-ar fi violat fiica de 6 ani. Politia a aflat de fapta de la mama copilei, plecata o perioada acasa la ea, in judetul Prahova, relateaza Mediafax.

Un tanar din Botosani inarmat cu cutite, arestat dupa ce a hartuit doua adolescente

Un tanar de 27 de ani din judetul Botosani a fost arestat preventiv dupa ce a urmarit doua adolescente si ar fi amenintat un al adolescent chemat in sprijinul acestora, a anuntat, sambata, purtatorul de cu.

UPDATE: Un barbat din Iasi a turnat otrava in fantana satului, vrand sa-si ucida fosta sotie

Un barbat din comuna Costuleni, judetul Iasi, este banuit ca a turnat otrava in fantana satului, vrand sa-si ucida fosta sotie. Femeie spune ca a cerut ordin de protectie impotriva barbatului, care o ameninta continuu.

Absolut scandalos! Un barbat a fost retinut dupa ce si-a violat fiica minora

Un barbat de 50 de ani din Pitesti a fost retinut de Politie, fiind acuzat ca si-a violat fiica mino.

Un barbat din Arges are zeci de dosare penale. A atacat politisti, jandarmi si are numeroase talharii la activ

La Judecatoria Pitesti va incepe saptamana viitoare un proces in care un argesean de 25 de ani este acuzat ca a smuls un lant de aur de 62 de grame de la gatul unui barbat aflat intr-o sala de jocuri. Laurentiu Ghenescu are deja peste 20 de dosare penale pentru talharie si ultraj.

Plan diabolic: Un barbat din Iasi a OTRAVIT apa din fantana din sat, ca sa-si OMOARE sotia

O tragedie de proportii intr-un sat din judetul Iasi a fost oprita in ultima clipa. Un barbat cuprins de furie ar fi turnat otrava in fantana localitatii pentru a-si ucide sotia. Nu s-a gandit nicio.

Memorandumul 5G semnat intre Romania si SUA a fost desecretizat dupa doua luni jumatate de la semnare si dupa esecul licitatiei 5G din acest an

Memorandumul privind securitatea retelelor 5G, semnat in data de 20 august intre Guvernele Romaniei si SUA, a fost desecretizat si publicat in data de 1 noiembrie pe site-ul Ministerului Comunicatiilor, dupa esecul organizarii in acest an a licitatiei 5G. Publicarea documentului a fost anuntata de ministrul interimar al Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, intr-un raspuns catre un text publicat pe blogul sau de analistul telecom Nicolae Oaca si dupa ce, presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, a spus recent catre media ca documentul are un regim strict secret. Vezi in articol Memorandumul integral.

Nela Secara, victima unui procuror din Oradea. Femeia, hartuita dupa acuzare, protesteaza la Cotroceni

NelaSecara, invitata Andreei Sava in emisiunea Descoperiti,o femeie de afaceri din Oradea, care nu numai ca a pierdut toata agoniseala de o viata, dar si-a pierdut si sanatatea in lupta cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )