Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un barbat din Arges si-ar fi violat, timp de doua luni, fiica in varsta de 6 ani

Hotnews Hotnews,
 Un barbat din Arges si-ar fi violat, timp de doua luni, fiica in varsta de 6 ani

Un barbat in varsta de 50 de ani din Pitesti a fost retinut luni, dupa ce, timp de doua luni, si-ar fi violat fiica de 6 ani. Politia a aflat de fapta de la mama copilei, plecata o perioada acasa la ea, in judetul Prahova, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Un barbat din Arges a fost arestat dupa ce si-a violat de mai multe orifiica minora

Un barbat din Pitesti si-a violat fiica minora de mai multe ori, in decursul a doua luni. Individul a fost retinut luni si urmeaza ca marti sa fie prezentat instantei pentru dispunerea unei masuri preventive.

Cartier select din Bucuresti, fara apa calda si caldura de mai bine de doua luni

In pragul iernii, peste 10 mii de bucuresteni nu au apa calda si caldura. Cel mai grav e in cartierul Aviatiei din nordul Capitalei, unde oamenii stau ca in comunism de mai bine de doua luni. Reprezentantii.

UPDATE: Un barbat din Iasi a turnat otrava in fantana satului, vrand sa-si ucida fosta sotie

Un barbat din comuna Costuleni, judetul Iasi, este banuit ca a turnat otrava in fantana satului, vrand sa-si ucida fosta sotie. Femeie spune ca a cerut ordin de protectie impotriva barbatului, care o ameninta continuu.

Un barbat din Arges are zeci de dosare penale. A atacat politisti, jandarmi si are numeroase talharii la activ

La Judecatoria Pitesti va incepe saptamana viitoare un proces in care un argesean de 25 de ani este acuzat ca a smuls un lant de aur de 62 de grame de la gatul unui barbat aflat intr-o sala de jocuri. Laurentiu Ghenescu are deja peste 20 de dosare penale pentru talharie si ultraj.

Domnul Orban are timp pana luni la ora 14.00. Ponta pune conditii pentru ca parlamentarii Pro Romania sa vina in plen la votul de investitura

Liderul Pro Romania, Victor Ponta a declarat sambata seara ca parlamentarii formatiunii sale nu voteaza guvernul Ludovic Orban dar ca se gandesc sa intre in sala sa asigure cvorumul de sedinta cu conditia ca Ludovic Orban, sa-i schimbe pe cei 3 ministri care au primit aviz negativ dupa audierile din comisiile parlamentare.

Plan diabolic: Un barbat din Iasi a OTRAVIT apa din fantana din sat, ca sa-si OMOARE sotia

O tragedie de proportii intr-un sat din judetul Iasi a fost oprita in ultima clipa. Un barbat cuprins de furie ar fi turnat otrava in fantana localitatii pentru a-si ucide sotia. Nu s-a gandit nicio.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )