Libnet.ro
UNICEF

16:15

Un barbat din Bucuresti a zarit o pisica in scara blocului. Ce a putut sa faca a socat pe toata lumea VIDEO

Antena3 Antena3,
Un barbat din Bucuresti a zarit o pisica in scara blocului. Ce a putut sa faca a socat pe toata lumea VIDEO

O pisca din Bucuresti a disparut dupa ce a ost data afara cu brutalitate din scara unui bloc dinRahova. Pisicuta de aproximativ un an estetigrata, are un guler alb, labute albe,jumatate de. continuă pe Antena3

A ramas singur acasa cu fetita iubitei sale. Ce a putut sa-i faca acest barbat din Bucuresti ingrozeste pe toata lumea

Politistii din Bucuresti au retinut vineri un barbat de 35 de ani care a violat un copil de doi ani. Faptele s-ar fi petrecut la finalul lunii decembrie anul trecut. Politistii din cadrul Serviciului Omoruri.

ALERTA! INCENDIU la o scoala din Bucuresti: Zeci de copii in interior! (VIDEO)

Sambata dimineata, in jurul orei 10. 50, pompierii din cadrul ISUBIF au intervenit pentru stingerea unui incendiu, la Scoala 77 din Bucuresti. Incendiul s-a manifestat in cancelarie pe aproximativ 30 mp. La.

ANALIZA, 2018: Preturile apartamentelor din Bucuresti au crescut in medie cu 5%

Preturile apartamentelor din Bucuresti au crescut in medie cu 5% in 2018, in ciuda tuturor speculatiilor, iar trendul ascendent inceput in 2014 a continuat intr-un ritm moderat, conform unei analize realizate de un portal imobiliar.

Cele patru stadioane din Bucuresti nu vor fi gata pentru Euro 2020. Anuntul facut de ministrul Tineretului si Sportului

Cele patru stadioane din Bucuresti nu vor fi gata pentru Euro 2020. Ministrul Tineretului si Sportului a declarat ca sunt in grafic cu lucrarile, dar totusi stadioanele vor fi folosite doar pentru.

ISUBIF: Incendiu la cancelaria Scolii 77 din Bucuresti; un barbat a fost transportat la spital

Un incendiu s-a produs sambata la Scoala 77 din Capitala, un barbat ce prezenta expunere la fum fiind transportat la spital, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, conform Agerpres .

Gripa a facut o noua victima. Un barbat din Mures si-a pierdut viata. Victima nu era vaccinata antigripal

Gripa a facut o noua victima. Un barbat in varsta de 70 de ani din judetul Mures a murit, luni, din cauza gripei, fiind cel de-a cincilea deces din cauza acestui virus in acest sezon, anunta miercuri.

Crima cumplita, ascunsa de un incendiu. Concubina unui barbat din Targu-Jiu, principala suspecta

Crima mascata printr-un incendiu la Targu-Jiu! Trupul unui barbat de 47 de ani a fost descoperit carbonizat intr-un apartament din centrul orasului, dar cu urme de agresiune in zona.

12 din cele mai frumoase zone cu cladiri de patrimoniu din Bucuresti sunt n pericol. Planul urbanistic care le protejeaza de rechinii imobiliari expira

Planul Urbanistic Zonal care protejeaza 12 din cele 98 de zone protejate din Bucuresti si care ofera protectie cladirilor de patrimoniu din aceste areale, pentru a nu fi demolate sau agresate de interventii urbanistice neadecvate, expira pe 18 februarie 2019. Consilierii USR cer primarului Gabriela Firea sa puna pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu General proiectul de prelungire a documentatiei de urbanism si sa apere patrimoniul construit al Bucurestiului.

Transportatorii romani iau cu asalt sediului Comisiei Europene din Bucuresti. Junker, asteptat cu PROTESTE

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) organizeaza in data de 11. 2019, in intervalul orar 08:30 10:30, un protest in fata Reprezentantei Comisiei Europene de la Bucuresti cu oc.

Ce proiecte au depus Primariile din Bucuresti, Cluj si Sibiu pentru a obtine fonduri europene nerambursabile

Primaria Capitalei a depus, pana la finalul anului 2018, 13 cereri de finantare nerambursabile prin Programul Operational Regional 2014 2020, valoarea acestora fiind de circa 283 milioane euro, potrivit unui raspuns transmis la solicitarea HotNews. ro. Proiectele vizeaza in principal achizitia a 100 de tramvaie noi, 100 de autobuze electrice si modernizarea liniei de tramvai pe B-dul G-ral Vasile Milea. Primaria din Cluj a depus 39 de proiecte in valoare totala de 218 milioane euro, potrivit informatiilor transmise HotNews. ro. Acestea vizeaza achizitionarea a 24 tramvaie, 50 troleibuze, autobuze electrice, modernizarea Pietei Unirii si a altor spatii publice, a unui bulevard, crese, spitale, amenajarea de piste pentru biciclete, revitalizarea malurilor Somesului si reabilitarea termica a blocurilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )