Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Canada si-a dus Mercedesul la service si a uitat camera de filmat deschisa. Ce a descoperit

B1 B1,
Un barbat din Canada si-a dus Mercedesul la service si a uitat camera de filmat deschisa. Ce a descoperit

Un sofer din Canada a ramas masca dupa ce si-a dus autoturismul la servicesi a vazut ce se intampla cu masina sa in tot acest timp, ca urmare a faptuluica a uitat sa inchida camera de filmat. continuă pe B1

Un barbat din Mures a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 123

Un barbat din judetul Mures, in varsta de 54 de ani, a murit din cauza gripei. Astfel, numarul deceselor a ajuns la 123, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

SFATURILE celui mai batran barbat din lume: Ce trebuie sa faci pentru a trai 100 de ani (FOTO)

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu ape termale.

Cel mai batran barbat din lume s-a nascut inainte ca Einstein sa publice teoria relativitatii. Ce obiceiuri are barbatul

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume, informeaza DPA. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu.

Si-a dus masinala service si a uitat camera de filmat pornita. Ce a descoperit - VIDEO

Un sofer din Canada a avut parte de o surpriza neplacuta atunci cand si-a luat masina de la service. Daniel Sheikhanlasase deschisa camera de filmat montata pe bordul autovehiculului in valoare de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )