Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cel mai batran barbat din lume s-a nascut inainte ca Einstein sa publice teoria relativitatii. Ce obiceiuri are barbatul

Antena3 Antena3,
Cel mai batran barbat din lume s-a nascut inainte ca Einstein sa publice teoria relativitatii. Ce obiceiuri are barbatul

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume, informeaza DPA. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu. continuă pe Antena3

SFATURILE celui mai batran barbat din lume: Ce trebuie sa faci pentru a trai 100 de ani (FOTO)

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu ape termale.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Iata la ce poate fi folosit

Curmalele acopera o gama larga de valori nutritionale si prin urmare multi spun ca ar fi unele dintre cele mai sanatoase fructe din lume. Nu exista aproape nici o boala in care sa nu aduca.

Ford lanseaza noul Focus, cel mai competent model din toate timpurile din punct de vedere tehnic

Ford a dat marti primele informatii oficiale despre noua generatie Ford Focus, cel mai competent Focus din toate timpurile din punct de vedere tehnic. Focus introduce o filosofie de design, oferind mai mult.

The Lord of the Rings, cel mai scump serial din istorie

Universul fantastic Middle Earth se pregateste sa fie mediul pentru un nou serial produs de Amazon ce va continua povestea din Lord of the Rings. Acesta se pregateste a intrat in istorie drept cel mai scump.

Cea mai frumoasa insula din lume va fi inchisa pentru turisti! Motivul e tulburator

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte a aprobat miercuri inchiderea temporara a Insulei Boracay, una dintre cele mai populare destinatii turistice din tara sa, pentru a pregati lucrarile de reabilitare a insulei .

Cum sa iti alegi cel mai bun loc din avion de fiecare data

Calatoriile cu avionul pot fi uneori destul de inconfortabile, dar nu inseamna ca nu poti schimba asta. Pilotul Jonny Knowlson a vorbit cu cei de la LifeHacker despre ce locuri sa alegi in avion, in functie de prioritatile tale. Poate ca vrei sa dormi linistit in timpul calatoriei, poate vrei mai mult spatiu sa te [].

TRAGEDIE in Malta: Turisti MORTI si RANITI! Este cel mai grav accident din istoria acestei tari (FOTO)

Tragedie in Malta! Doi turisti au murit si alti 45 au fost raniti dupa ce autobuzul turistic cu care se plimbau prin oras a lovit luni crengile unui copac. Autobuzul pentru turisti, cu etaj si fara.

De ce a esuat cel mai cunoscut bucatar din lume. Povestea trista a lui Jamie Oliver

Jamie Oliver, celebrulchef, cunoscut sub numele deBucatarul dezbracat, carein 1999ii gatea chiar premierului Tony Blair un mic dejunin Downing Street 10, a facut un pariu curajos, dar neinspirat pe propriul businessin zona de restaurante pe care deocamdatanu l-a castigat.

Bucuresti, in topul celor mai ieftine zece orase din lume

Bucurestiul ocupa locul noua in clasamentul celor mai ieftine zece orase din lume. Raportul care analizeaza costul existentei in lume este explicatia pentru care tot mai multi turisti straini vin in.

Romania si Bulgaria, tarile in care munca este cel mai prost platita. Unde se castiga cel mai bine

Datele Eurostat releva o diferenta uriasa intre costul cu forta de munca/ora intre tarile din Uniunea Europeana. Bulgaria si Romania se afla la coada clasamentului, cu cel mai mic cost pe ora de munca, in vreme ce Danemarca si Belgia sunt tarile in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )