Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbat din Focsani cercetat dupa ce ar fi corupt sexual mai multe fete de sapte ani

Adevărul Adevărul,
Barbat din Focsani cercetat dupa ce ar fi corupt sexual mai multe fete de sapte ani

Un barbat din Focsani este acuzat ca a corupt sexual mai multe fete in varsta de sapte ani, el abordandu-le pe copile in apropierea blocurilor in care acestea locuiau, apoi atingandu-le in zonele intime. continuă pe Adevărul

Un barbat din Focsani, cercetat pentru ca a corupt sexual mai multe fete de sapte ani

Un barbat din Focsani este cercetat, fiind acuzat ca a corupt sexual mai multe fete in varsta de sapte ani, el abordandu-le pe copile in apropierea blocurilor in care acestea locuiau, apoi atingandu-le in zonele intime, informeaza Mediafax.

Marinar sirian, cercetat dupa s-a legitimat cu acte false

Un marinar sirian, membru al echipajului unei nave sub pavilion Insulele Comore sosita in Portul Constanta Sud - Agigea, este cercetat dupa ce s-a legitimat in fata politistilor de frontiera cu documente falsificate, informeaza Mediafax.

Barbat cercetat pentru corupere de minori. Alegea doar fetite de 7 ani

Un barbat din Focsani este cercetat, fiind acuzat ca a corupt sexual mai multe fete in varsta de sapte ani, el abordandu-le pe copile in apropierea blocurilor in care acestea locuiau, apoi atingandu-le in.

Faze Tari: Aventura fatala pentru un barbat din Galati. A cazut de la etajul 5 al unui hotel, dupa ce sotia l-a surprins cu amanta; Evadat din Inchisoarea Ingerilor prins dupa 56 de ani; Reactia ospatarilor de pe litoral, atunci cand primesc bacsis. Cu s

Oti soferii au ras cand au vazut ce a aparut in spatele acestui troleibuz din Bucuresti! Mijloacele de transport in comun din Bucuresti sunt o adevarata resursa de fun. A slabit 17 kilograme! Vesti bune pentru femeia care, din cauza greutatii, este transportata la serviciu cu o caruta La 40 de ani, Lavinia Archiudea cantareste.

Ed Miliband a demisionat de la conducerea Partidului Laburist din Marea Britanie, dupa infrangerea de la alegerile parlamentare (VIDEO)

Liderul Partidului Laburist din Marea Britanie, Ed Miliband, a demisionat, vineri, din fruntea formatiunii politice, dupa esecul la alegerile parlamentare de joi, informeaza Sky News. Acesta nu este discursul pe.

Pericol de explozie pe o sosea din judetul Vaslui, dupa ce o cisterna cu 24 de tone de motorina s-a rasturnat

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a fost solicitat sa intervina pe Drumul European 581, dupa ce o cisterna incarcata cu 24 de tone de motorina s-a s-a rasturnat in localitatea Valea Grecului, comuna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )