Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un barbat din Galati care a fost muscat de un caine fara stapan va fi despagubit de Primarie. Cati bani va primi

Antena3 Antena3,
Un barbat din Galati care a fost muscat de un caine fara stapan va fi despagubit de Primarie. Cati bani va primi

Un barbat care a fost muscat de un caine fata stapan in timp ce se afla pe o strada din Galati si a ramas cu o infirmitate la mana dreapta va primi 4. 300 de euro daune de la Primarie, in urma deciziei. continuă pe Antena3

Decizie in privinta criminalului care l-a injunghiat mortal pe barbatul fara adapost din Galati

Magistratii de la Curtea de Apel Galati au mentinut decizia instantei superioare ca tanarul de 26 de ani din Galati, care a injunghiat mortal un om fara adapost, sa ramana in arest preventiv pentru 30 de.

Barbat din Bihor, arestat pentru ca a violat repetat o fetita de 12 ani, ce a ramas insarcinata

Un barbat din judetul Bihor, suspectat ca a agresat sexual in mod repetat o minora de 12 ani, care a ramas insarcinata, a fost arestat preventiv pentru viol in forma continuata. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea, citat de Agerpres, abuzurile au fost comise incepand din primavara anului trecut.

Incident violent intre Politie si romi la o inmormantare din Galati. Motivul este incredibil (VIDEO)

Incident cu cauze neclare la o inmormantare din Galati. Un participant la priveghi a postat pe Facebook un filmulet care pare sa surprinda o altercatie fizica intre politie si un grup de romi. Acestia din.

Un autotren s-a lovit de un autobuz cu calatori sub un pod feroviar din Galati: Sase victime

Sase persoane au fost ranite si transportate miercuri la Spitalul Judetean de Urgenta Galati dupa ce semiremorca unui TIR a lovit un autobuz cu calatori, a declarat sefului Politiei Rutiere Galati, Bogdan Ca.

Un elev din Galati a descoperit patru noi stele variabile

Un elev de la Seminarul Teologic Sf. Ap. Andrei Galati, Andrei-Marian Stoian, pasionat de astronomie, a descoperit patru noi stele variabile, care vor purta numele comunei Schela, de unde este originar, dupa ce in noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2017 a mai descoperit o astfel de stea, denumita Schela V1.

Descoperire arheologica de exceptie in gradina unui barbat din Constanta. Ce se afla in vas

O gradina obisnuita de legume din Fantanele jud. Constanta) avea sa devina speciala la inceputul lunii mai a anului 2011, cand din pamant avea sa isi scoata capul un urias vas ceramic. Un.

VIDEO Cum a intervenit un alpinist in cazul unei femei din Bucuresti care ameninta de 12 ore ca se arunca de la etajul 6

Pompierii din Bucuresti au reusit, miercuri, dupa o interventie de aproximativ 12 ore, sa salveze o femeie care ameninta ca se arunca de la etajul al saselea al blocului in care locuia. Aceasta statea pe pervazul ferestrei de la balcon, a refuzat sa comunice motivul gestului sau si, pentru ca risca sa cada, au intervenit alpinistii care au impins-o in balcon de unde a fost preluata de medici, informeaza news. ro.

Un asistent maternal din Vaslui care era acuzat ca ar fi violat o fata pe care o avea in plasament s-a spanzurat

Un asistent maternal din judetul Vaslui, in varsta de 44 de ani, acuzat ca ar fi violat o fata pe care o avea in plasament s-a spanzurat intr-o anexa a locuintei sale. Incidentul a avut loc la doua zile.

Cercuri negre si cearcane sub ochi? Remediul din bucatarie care face minuni

Oboseala, stresul, noptile nedormite, alimentatia gresita, chimicalele din aer si din alimentatie duc la aparitia cercurilor negre de sub ochi si a cearcanelor. Cu totii ne-am lovit cel putin o data de aceasta problema.

Aceasta e prima tara din lume care va interzice Valentines Day

Valentines Day, sarbatorita pe 14 februarie, este ziua in care cupluri din intreaga lume isi arata dragostea si sarbatoresc in tot felul de moduri. Totusi, exista o tara care interzice aceasta .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )