Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un elev din Galati a descoperit patru noi stele variabile

Hotnews Hotnews,
 Un elev din Galati a descoperit patru noi stele variabile

Un elev de la Seminarul Teologic Sf. Ap. Andrei Galati, Andrei-Marian Stoian, pasionat de astronomie, a descoperit patru noi stele variabile, care vor purta numele comunei Schela, de unde este originar, dupa ce in noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2017 a mai descoperit o astfel de stea, denumita Schela V1. continuă pe Hotnews

PREMIERA! Un tanar galatean A DESCOPERIT 4 STELE VARIABILE

Descoperire impresionanta in astronomie, certificata international, facuta de un adolescent galatean. Andrei-Marian Stoian, de 17 ani, a descoperit patru noi stele variabile, care vor purta numele comunei.

Un adolescent de 17 ani dintr-o localitate rurala a descoperit patru stele variabile prin observatii fotometrice

Andrei-Marian Stoian din comuna galateana Schela, in varsta de 17 ani, pasionat de astronomie, a reusit o noua performanta in acest domeniu, descoperind patru noi stele variabile, care vor purta numele comunei din care este originar Schela Schela V2, Schela V3, Schela V4 si Schela V5).

Decizie in privinta criminalului care l-a injunghiat mortal pe barbatul fara adapost din Galati

Magistratii de la Curtea de Apel Galati au mentinut decizia instantei superioare ca tanarul de 26 de ani din Galati, care a injunghiat mortal un om fara adapost, sa ramana in arest preventiv pentru 30 de.

Un barbat din Galati care a fost muscat de un caine fara stapan va fi despagubit de Primarie. Cati bani va primi

Un barbat care a fost muscat de un caine fata stapan in timp ce se afla pe o strada din Galati si a ramas cu o infirmitate la mana dreapta va primi 4. 300 de euro daune de la Primarie, in urma deciziei.

Incident violent intre Politie si romi la o inmormantare din Galati. Motivul este incredibil (VIDEO)

Incident cu cauze neclare la o inmormantare din Galati. Un participant la priveghi a postat pe Facebook un filmulet care pare sa surprinda o altercatie fizica intre politie si un grup de romi. Acestia din.

Un autotren s-a lovit de un autobuz cu calatori sub un pod feroviar din Galati: Sase victime

Sase persoane au fost ranite si transportate miercuri la Spitalul Judetean de Urgenta Galati dupa ce semiremorca unui TIR a lovit un autobuz cu calatori, a declarat sefului Politiei Rutiere Galati, Bogdan Ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )