Libnet.ro
UNICEF

15:45

Un barbat din Galati si-a tinut patru luni mama moarta in casa, pentru a-i incasa pensia

Antena3 Antena3,
Un barbat din Galati si-a tinut patru luni mama moarta in casa, pentru a-i incasa pensia

Un barbat, de 45 ani, din judetul Galati, s-a ales cu dosar penal, dupa ce si-a tinut mama decedata in casa patru luni, pentru a-i incasa pensia, se arata intr-un comunicat transmis, joi, de Inspectoratul de . continuă pe Antena3

Un barbat si-a tinut mama moarta in casa timp de patru luni, perioada in care i-a incasat pensia

Un barbat de 45 de ani din localitatea Cuza Voda, judetul Galati, si-a tinut mama moarta in casa timp de patru luni, perioada in care i-a incasat pensia. Barbatul le-ar fi declarat anchetatorilor ca femeia a murit din cauze naturale.

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Deficitul de cont curent a crescut cu 38,5%

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 2,306 miliarde de euro, in primele patru luni din 2019, in crestere cu 38,5% comparativ cu cel din perioada similara din 2018, de 1,665 miliarde euro, se arata intr-un comunicat de presa al Bancii Nationale a Romaniei BNR) remis astazi.

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Numarul firmelor cu activitatea suspendata a scazut cu 21,16%

Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a scazut, in primele patru luni din 2019, cu 21,16% comparativ cu perioada similara din 2018, la 5. 486, conform datelor publicate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Tara noastra, deficit comercial de 5,038 miliarde euro

Deficitul comercial al Romaniei a ajuns, in primele patru luni ale anului, la 5,038 miliarde de euro, in crestere 1,298 miliarde de euro, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, arata datele publicate, astazi, de Institutul National de Statistica INS).

Incident intr-un restaurant din Galati Un client acuza ca a gasit o lama in mancare

Un incident grav a avut loc la un restaurant din Galati, unde un client sustine ca a gasit o lama in mancare. Barbatul a facut plangere la Protectia Consumatorului, dar reprezentantii restaurantului fac si ei verificari, insa neaga ca lama ar fi ajuns in farfuria clientului din cauza lor, relateaza Mediafax.

Galati: Un barbat si-a tinut mama moarta in casa timp de patru luni

Un barbat de 45 de ani din localitatea Cuza Voda, judetul Galati, si-a tinut mama moarta in casa tim.

VIDEO Judecatorii au revocat arestarea preventiva pentru unul dintre cei doi seminaristi care au ucis un barbat in strada, la Galati. Care este motivul

Tribunalul Galati a hotarat, pe 12 iunie, sa revoce arestarea preventiva in cazul lui Lucian Gabriel Zaharia 18 ani), elev la Seminarul Teologic din Galati, acuzat alaturi de alt seminarist de uciderea unui barbat in plina strada. Nu a existat un mobil al omorului, totul avand la origine un conflict spontan avut de autoriii crimei cu fiul celui ucis.

VIDEO Surpriza culinara de proportii pentru un barbat din Galati. A gasit o lama de cuter in mancarea pe care o comandase la un restaurant

Clientul restaurantului a depus o plangere la Protectia Consumatorilor si la Directia Sanitara-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Galati. Reprezentantii restaurantului nu au o explicatie pentru cele intamplate.

Un barbat din Vaslui a sunat la 112 si a spus ca vrea sa omoare un politist. Scenariul de film care a urmat

Un barbat de 59 de ani, din municipiul Vaslui, este cercetat de politisti pentru comiterea infractiunii de amenintare, dupa ce, aflat in stare avansata de ebrietate, a sunat la numarul de urgenta 112.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )