Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Surpriza culinara de proportii pentru un barbat din Galati. A gasit o lama de cuter in mancarea pe care o comandase la un restaurant

Adevărul Adevărul,
VIDEO Surpriza culinara de proportii pentru un barbat din Galati. A gasit o lama de cuter in mancarea pe care o comandase la un restaurant

Clientul restaurantului a depus o plangere la Protectia Consumatorilor si la Directia Sanitara-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Galati. Reprezentantii restaurantului nu au o explicatie pentru cele intamplate. continuă pe Adevărul

Un barbat din Galati si-a tinut patru luni mama moarta in casa, pentru a-i incasa pensia

Un barbat, de 45 ani, din judetul Galati, s-a ales cu dosar penal, dupa ce si-a tinut mama decedata in casa patru luni, pentru a-i incasa pensia, se arata intr-un comunicat transmis, joi, de Inspectoratul de .

Incident intr-un restaurant din Galati Un client acuza ca a gasit o lama in mancare

Un incident grav a avut loc la un restaurant din Galati, unde un client sustine ca a gasit o lama in mancare. Barbatul a facut plangere la Protectia Consumatorului, dar reprezentantii restaurantului fac si ei verificari, insa neaga ca lama ar fi ajuns in farfuria clientului din cauza lor, relateaza Mediafax.

Lovitura pentru bugetarii din Romania. Documentul oficial care anunta inghetarea salariilor si concedieri

Ministerul Finantelor cere tuturor institutiilor de stat sa ia masuri pentru ca sumele propuse pentru trimestrul IV nu acopera plata integrala a salariilor pentru bugetari. Bugetarii au de suferit! Ce se intampla cu salariile si concediile acestora Documentul trimis mai multor institutii bugetare de catre Ministerul Finantelor arata ca acesta a a aprobat repartizarea pe [] .

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul barbatului care a ucis un politist, gasit spanzurat

Un dosar penal pentru ucidere din culpa a fost deschis, luni, in cazul lui Marcel Ionel Lepa, barbatul care a ucis un politist saptamana trecuta si care luni dimineata a fost gasit spanzurat in celula, fiind inchis la Penitenciarul Popa Sapca din Timisoara, informeaza Mediafax.

VIDEO Judecatorii au revocat arestarea preventiva pentru unul dintre cei doi seminaristi care au ucis un barbat in strada, la Galati. Care este motivul

Tribunalul Galati a hotarat, pe 12 iunie, sa revoce arestarea preventiva in cazul lui Lucian Gabriel Zaharia 18 ani), elev la Seminarul Teologic din Galati, acuzat alaturi de alt seminarist de uciderea unui barbat in plina strada. Nu a existat un mobil al omorului, totul avand la origine un conflict spontan avut de autoriii crimei cu fiul celui ucis.

Un barbat din Vaslui a sunat la 112 si a spus ca vrea sa omoare un politist. Scenariul de film care a urmat

Un barbat de 59 de ani, din municipiul Vaslui, este cercetat de politisti pentru comiterea infractiunii de amenintare, dupa ce, aflat in stare avansata de ebrietate, a sunat la numarul de urgenta 112.

Ponta se pregateste pentru prezidentialele din 2024: Va fi in sfarsit si un presedinte de centru-stanga. Am venit la Cotroceni sa pregatim momentul

Venit la Cotroceni pentru semnarea pactului propus de Iohannis, Victor Ponta a dat, din nou, semnalul ca ia in serios o candidatura la prezidentiale. insa la cele din 2024.

Jandarmii l-au amendat pe vicepresedintele CJ Covasna pentru protestul din Valea Uzului

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Harghita l-a amendat pe Robert Gruman, vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Covasna pentru protestul maghiarilor de la Cimitirul militar din Valea Uzului, din 6 iunie, deoarece acesta nu a fost anuntat in prealabil, conform legii, potrivit Hirado. hu.

Scoala de vara pentru elevii din mediul rural

Ambasada Statelor Unite in Romania si American Councils for International Education invita elevii cu varsta cuprinsa intre 11-17 ani sa candideze la Scoala de Vara pentru Educatie Civica, Participare Activa si Leadership, denumita Camp Kennedy RURAL, ce va avea loc la Bucuresti in perioada 20-26 August 2019.

France24: Romania ia locul Chinei ca GROAPA DE GUNOI a Europei! Consecinte DRAMATICE pentru ecosistemul din tara noastra

Inca un record trist pentru tara noastra: suntem pe punctul de a deveni oficial groapa de gunoi a Europei. Romania este noua destinatie favorita a gunoaielor din Vestul continentului, dupa ce China a limitat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3931 seconds )