Libnet.ro
UNICEF

20:00

Scandalos. Un barbat din Vaslui a fost amendat pentru ca e balbait, iar operatorii 112 au crezut ca e baut

Antena3 Antena3,
Scandalos. Un barbat din Vaslui a fost amendat pentru ca e balbait, iar operatorii 112 au crezut ca e baut

Un barbat din judetul Vaslui, care ara un defect de vorbire, a castigat procesul cu Politia Romana, dupa ce a fost amendat pe motiv ca ar fi alertat fals autoritatile la 112. continuă pe Antena3

Situatie fara precedent in Vaslui. Un barbat a castigat procesul cu Politia, dupa ce fusese amendat pentru ca ar fi fost baut, desi in realitate el era doar... balbait

Un barbat din Vaslui a castigat un proces cu Politia Romana, in conditiile in care fusese amendat pentru ca ar fi sunat beat la serviciul telefonic de urgenta 112, desi in realitate el era doar balbait,.

Un barbat a fost amendat fiindca ar fi sunat la 112 in stare de ebrietate. in instanta, a demonstrat ca era doar balbait

Un barbat din judetul Vaslui a castigat procesul cu Politia Romana, dupa ce a fost amendat pe motiv ca ar fi alertat fals autoritatile la 112, invocand ca fiul i-ar fi fost luat cu forta din curte de un localnic cu care se afla in conflict.

Imagini cu barbatul balbait din Vaslui, amendat ca ar fi folosit abuziv numarul de urgenta - VIDEO

Barbatul din Vaslui care a sunat la 112 sa ceara ajutor, a fost amendat initial de politisti ca ar fi folosit abuzit numarul de urgenta. Omul a reusit sa scape de amenda si sa demonstreze ca de fapt are un defect de vorbire. Omul a sunat la 112 si a reclamat ca fiul lui a fost luat cu forta de un vecin.

Peste o mie de bombe de aruncator, proiectile sau grenade de razboi gasite in locuinta unui barbat din Oradea El a ajuns la spital dupa ce un proiectil i-a explodat in mana

Peste o mie de bombe de aruncator, proiectile de diferite calibre, grenade sau cartuse provenite din cel de-al Doilea Razboi Mondial au fost gasite in locuinta unui barbat din Oradea. Depozitul ilegal de munitie a fost descoperit dupa ce unul dintre proiectile a explodat si l-a ranit pe barbat la maini si la fata.

Descoperire uluitoare in casa unui barbat din Oradea. Ce au gasit politistii dupa ce sotia lui a sunat la 112

Mai multe echipaje de politisti si specialisti de la Inspectoratul de Situatii de Urgenta Crisana s-au aflat sambata, 4 ianuarie, la domiciliul unui barbat. Oamenii legii au fost chemati chiar de sotia acestuia. Ce au descoperit in casa oradeanului? Descoperire uluitoare in casa unui barbat din Oradea Sambata, politistii din Oradea au fost chemati de .

Jennifer Aniston a primit inelul de logodna? Cine este noul barbat din viata ei?

Jennifer Aniston a bifat una dintre cele mai reusite aparitii la Golden Globes 2020, insa un anume detaliu a fost cel care a atras privirile tuturor. Este vorba despre inelul purtat de actrita care i-a dus pe toti cu gandul la o posibila. logodna! .

Cu ce barbat din politica trebuia sa se marite Maria Constantin. Totul s-a petrecut inainte sa il cunoasca pe Marcel Toader

Maria Constantin s-ar fi iubit cu un primar din judetul Teleorman si ar fi urmat sa se casatoreasca cu el, inainte sa il cunoasca pe Marcel Toader. Este declaratia facuta in urma cu mai multi ani de un apropiat al cantaretei, care a mai spus ca interpreta de muzica populara isi dorea sa devina celebra .

A fost prins barbatul suspectat ca ar fi spanzurat un caine de o teava de gaze: Persoana in cauza a fost retinuta pentru 24 de ore

Un barbat de 44 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, fiind banuit de uciderea unui caine, gasit spanzurat, vineri, de o teava de gaze dintr-un imobil din sectorul 1, potrivit Directiei Generale a Politiei Mu.

Barbatul acuzat ca a spanzurat un caine de o teava de gaze a fost arestat pentru 30 de zile

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului de 44 de ani retinut, duminica, sub banuiala ca a ucis un caine, transmite Agerpres.

Ranita din Colectiv, mesaj dur pentru Victor Ponta: Justitia lucreaza si fiecaruia ii vine randul!

O supravietuitoare a tragediei din clubul Colectiv, Alexandra Furnea, il ataca dur pe fostul premier Victor Ponta pentru comentariile pe tema situatiei arsilor in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )