Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un barbat din Londra este a doua persoana din LUME vindecata de HIV. Ce TRATAMENT a urmat

B1 B1,
Un barbat din Londra este a doua persoana din LUME vindecata de HIV. Ce TRATAMENT a urmat

Un pacient din Londra, bolnav de HIV este a doua persoana din lume care a fost vindecata de aceasta boala. Barbatul a fost supus unui traansplant de celule stem, in urma caruia i-a fost modificat. continuă pe B1

Pacientul din Londra devine a doua persoana care a fost vindecata de virusul HIV

Un barbat din Marea Britanie a devenit al doilea adult din lume in cazul caruia s-a actionat cu succes impotriva virusului HIV prin transplant de maduva osoasa de la un donator rezistent la virus, informeaza The Guardian.

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV. Cum a reusit

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV dupa un transplant de maduva osoasa de la un donator imun la virus datorita unei mutatii genetice rare. La trei.

Politia britanica cauta o persoana care a trimis trei bombe de mici dimensiuni la aeroporturile din Londra si la gara

Politia britanica anti-tero a anuntat marti ca a lansat o investigatie pentru a identifica persoanele care au plasat trei bombe de mici dimensiuni la doua aeroporturi din Londra si la cea mai importanta gara, relateaza Reuters.

Bursa din Londra face disponibilizari

Profitul LSE, sub asteptari *Grupul avertizeaza ca nu isi va atinge obiectivul privind marja de profit Ebitda Noua conducere a London Stock Exchange Group Plc, operatorul Bursei de Valori din Londra London Stock Exchange - LSE) a anuntat, la finele saptamanii trecute, o runda de disponibilizari, ca masura de pregatire a iesirii tarii din UE Brexit), anunta Reuters.

Panica pe un aeroport din Londra! Opt pasageri au fost raniti in timpul decolarii

A fost panica pe un aeoport din Londra, in timpul decolarii unui avion. Pasagerii strigau neincetat Evacuati! Evacuati!, iar apoi toate zborurile au fost suspendate pentru aproximativ trei ore, vineri seara, in.

Un barbat din Braila a cazut din autobuz, dupa ce usile s-au deschis in timpul mersului

Un nou inicent grav s-a produs, luni dimineata, intr-un mijloc de transport in comun. Un barbat din Braila a cazut dintr-un autobuz aflat in mers, dupa ce usile vehiculului s-au deschis. Calatorul.

Momentul in care un barbat din Dambovita se intinde pe sosea si este calcat de doua masini FOTO

Un accident dramatic s-a petrecut vineri seara in Dambovita. Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de doua masini. Pietonul era culcat pe sosea, iar soferii nu l-au mai putut evita. intreaga scena a fost su.

Barbat din Suceava, prins la volanul unei masini, desi avea permisul anulat de sase ani

Un barbat de 67 de ani, care nu avea permis de conducere, a fost prins de politistii din comuna Moldovita. Barbatul nici nu a oprit la semnalele autoritatilor, asa ca a fost urmarit de.

S-A ARUNCAT in fata trenului... Gest EXTREM facut de un barbat din Constanta (VIDEO)

Un barbat de 49 de ani s-a aruncat in fata trenului, in zona restaurantului Sabroso din Constanta, incercand sa se sinucida pentru ca a ramas fara locuinta, potrivit ziuaconstanta. ro. La fata locului.

Un barbat din Croatia si-a aruncat cei patru copii pe geam, de la etaj

Un tata din Croatia si-a aruncat cei patru copii, cu varste de 3,5,7 si opt ani pe geam.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )