Libnet.ro
UNICEF

14:30

Barbat din Suceava, prins la volanul unei masini, desi avea permisul anulat de sase ani

Antena3 Antena3,
Barbat din Suceava, prins la volanul unei masini, desi avea permisul anulat de sase ani

Un barbat de 67 de ani, care nu avea permis de conducere, a fost prins de politistii din comuna Moldovita. Barbatul nici nu a oprit la semnalele autoritatilor, asa ca a fost urmarit de. continuă pe Antena3

Sofer prins beat la volanul unei masini tractate. Ce dilema au judecatorii, care cer ajutor la Curtea Suprema de Justitie

Cazul unui barbat care s-a urcat baut la volaunul unei masini tractate a devenit o speta atat de complicata, incat Curtea de Apel Oradea a sesizat Curtea Suprema de Justitie.

Unul dintre cei mai cautati traficanti de cocaina din Spania, prins n Bulgaria / Era cautat de 6 ani

Unul dintre cei mai cautati traficanti de droguri din Spania - membru al unei grupari care se ocupa cu aducerea in Spania si in alte state din Europa a unor mari cantitati de cocaina din America de Sud - a fost arestat in Bulgaria. El era cautat de sase ani, potrivit presei spaniole.

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV. Cum a reusit

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV dupa un transplant de maduva osoasa de la un donator imun la virus datorita unei mutatii genetice rare. La trei.

Un barbat din Braila a cazut din autobuz, dupa ce usile s-au deschis in timpul mersului

Un nou inicent grav s-a produs, luni dimineata, intr-un mijloc de transport in comun. Un barbat din Braila a cazut dintr-un autobuz aflat in mers, dupa ce usile vehiculului s-au deschis. Calatorul.

Momentul in care un barbat din Dambovita se intinde pe sosea si este calcat de doua masini FOTO

Un accident dramatic s-a petrecut vineri seara in Dambovita. Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de doua masini. Pietonul era culcat pe sosea, iar soferii nu l-au mai putut evita. intreaga scena a fost su.

Tragedie intr-o familie din Suceava! S-au intors acasa si si-au gasit fiul de 22 de ani spanzurat. Ce l-a indemnat sa recurga la un asemenea gest

Un tanar de 22 de ani din comuna Ciprian Porumbescu, judetul Suceava, a decis sa-si puna capat zilelor. Acesta s-a spanzurat intr-o sura din propria curte. Ultima data a fost vazut vineri, cand a v.

VIDEO Un om de afaceri din Suceava a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova si ndeamna la un protest de solidaritate de 15 minute pe data de 15 martie

Afaceristul sucevean Stefan Mandachi, detinatorul unui lant de magazine de tip fast-food, a construit primul si singurul kilometru de autostrada din Moldova. intr-un clip video de cinci minute in care este prezentat momentul constructiei, afaceristul sucevean se prezinta si indeamna la un protest de solidaritate de 15 minute pe data de 15 martie la ora 15. Acesta sustine ca isi va suspenda timp de un sfert de ora activitatea tuturor restaurantelor si hotelurilor sale.

VIDEO Un om de afaceri din Suceava a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova si indeamna la un protest de solidaritate de 15 minute pe data de 15 martie

Afaceristul sucevean Stefan Mandachi, detinatorul unui lant de magazine de tip fast-food, a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova. intr-un clip video de cinci minute in care este prezentat momentul constructiei, afaceristul sucevean se prezinta si indeamna la un protest de solidaritate de 15 minute pe data de 15 martie la ora 15. Acesta sustine ca va suspenda timp de un sfert de ora activitatea tuturor restaurantelor si hotelurilor sale.

S-A ARUNCAT in fata trenului... Gest EXTREM facut de un barbat din Constanta (VIDEO)

Un barbat de 49 de ani s-a aruncat in fata trenului, in zona restaurantului Sabroso din Constanta, incercand sa se sinucida pentru ca a ramas fara locuinta, potrivit ziuaconstanta. ro. La fata locului.

Un barbat din Croatia si-a aruncat cei patru copii pe geam, de la etaj

Un tata din Croatia si-a aruncat cei patru copii, cu varste de 3,5,7 si opt ani pe geam.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )