Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un barbat din Piatra-Neamt si-a batut sotia de mai multe ori. Ultima data, femeia avea ordin de protectie cand barbatul s-a intors acasa si a inceput sa o loveasca din nou. Ce a urmat

Antena3 Antena3,
Un barbat din Piatra-Neamt si-a batut sotia de mai multe ori. Ultima data, femeia avea ordin de protectie cand barbatul s-a intors acasa si a inceput sa o loveasca din nou. Ce a urmat

Un barbat in varsta de 66 ani, din Piatra-Neamt, a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat, marti, instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, fiind acuzat ca si-a agresat sotia in mod re. continuă pe Antena3

Un barbat din Vrancea a plecat la pescuit. Acesta nu s-a mai intors acasa. La scurt timp, familia a aflat cumplitul adevar

Un barbat din Vrancea a plecat la pescuit, sambata dupa-amiaza. Familia a observat ca acesta nu se mai intoarce. Dupa o zi acestia au sunat la 112. Acesta a fost gasit decedat de politistiin.

Avertizare Cod portocaliu de ploaie, descarcari electrice si grindina pentru mai multe localitati din judetul Constanta

Avertizarea este valabila marti, 21 mai, pana la ora 16. 00, cu posibilitatea prelungirii. Sunt vizate mai multe localitati din judetul Constanta.

Mai multe masini au fost incendiate in Curtea de Arges, trei fiind arse complet. Politia judeteana face ancheta

Politistii argeseni au declasat cercetari dupa ce mai multe autoturisme au fost incendiate de catre personae necunoscute, in municipiul Curtea de Arges, trei dintre masini arzand in totalitate.

Ancheta in Curtea de Arges dupa ce persoane necunoscute au incendiat mai multe masini. Trei au ars in intregime!

Politistii au demarat, sambata dimineata, cercetari dupa ce persoane necunoscute au incendiat mai multe autoturisme in municipiul Curtea de Arges, trei dintre masini arzand in totalitate, a informat.

Un barbat din Vrancea nu s-a mai intors de la pescuit. Este SOCANT ce s-a intamplat cu el..

Un barbat din Vrancea, in varsta de 57 de ani, a plecat la pescuit, insa nu s-a mai intors.

Sansa unica pentru iubitorii de arta! Mai multe obiecte simbolice care au apartinut Casei Regale, scoase la licitatie

Sansa unica pentru iubitorii de arta! Pe 30 mai, la Casa de Licitatii Historic, are loc prima vanzare publica de obiecte care au apartinut Casei Regale! Stranse din toata Europa, fotografii, carti.

Masacru intr-un bar din Brazilia. Mai multe persoane au deschis focul cu arme automate

Unsprezece persoane au fost impuscate mortal intr-un bar din nordul Braziliei duminica dupa-amiaza cand mai multi barbati mascati au deschis focul, a informat presa locala, citata luni de DPA. O a.

Trafic blocat pe Autostrada A1. Mai multe victime in urma unui accident grav

Un grav accident de circulatie a avut loc pe Autostrada A1. Trei persoane au fost ranite. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romaneinformeaza ca, pe Autostrada A1.

Activitate filantropica la Catedrala din Galati, in duminica slabanogului. Mai multe persoane cu disabilitati, ajutate

Evenimentul a fost organizat de Arhiepiscopia Dunarii de Jos in colaborare cuAsociatiei Persoanelor cu Handicap Locomotor Sporting Clubdin Galati si cu spijinul unor voluntari de laFacultatea de Istorie, Filosofie si Teologie.

Autoritatile din mai multe state europene cer masuri impotriva politicilor AliExpress

Organismele care se ocupa de protectia consumatorilor din Belgia, Franta, Italia, Olanda, Portugalia si Spania au cerut luarea unor masuri impotriva platformei de cumparaturi online AliExpress care apartine grupului chinez Alibaba pentru presupusele conditii incorecte impuse cumparatorilor din UE, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )