Libnet.ro
UNICEF

08:30

Masacru intr-un bar din Brazilia. Mai multe persoane au deschis focul cu arme automate

Antena3 Antena3,
Masacru intr-un bar din Brazilia. Mai multe persoane au deschis focul cu arme automate

Unsprezece persoane au fost impuscate mortal intr-un bar din nordul Braziliei duminica dupa-amiaza cand mai multi barbati mascati au deschis focul, a informat presa locala, citata luni de DPA. O a. continuă pe Antena3

Activitate filantropica la Catedrala din Galati, in duminica slabanogului. Mai multe persoane cu disabilitati, ajutate

Evenimentul a fost organizat de Arhiepiscopia Dunarii de Jos in colaborare cuAsociatiei Persoanelor cu Handicap Locomotor Sporting Clubdin Galati si cu spijinul unor voluntari de laFacultatea de Istorie, Filosofie si Teologie.

Masacru intr-un bar din Brazilia: sapte barbati inarmati au tras la intamplare

Un grup de sapte barbati inarmati a intrat intr-un local din Brazilia, tragand la intamplare si omorand mai multe persoane. Anchetatorii spun ca sunt depasiti de situatie pentru ca infractorii obtin ilegal arme, mult superioare celor folosite in mod oficial, iar cetatenii nu se pot apara.

11 oameni ucisi in urma unui atac armat dintr-un local din Brazilia

Un grup de barbati inarmati a ucis 11 persoane intr-un bar din Brazilia, scrie The Guardian.

Ancheta in Curtea de Arges dupa ce persoane necunoscute au incendiat mai multe masini. Trei au ars in intregime!

Politistii au demarat, sambata dimineata, cercetari dupa ce persoane necunoscute au incendiat mai multe autoturisme in municipiul Curtea de Arges, trei dintre masini arzand in totalitate, a informat.

Mai multe masini au fost incendiate in Curtea de Arges, trei fiind arse complet. Politia judeteana face ancheta

Politistii argeseni au declasat cercetari dupa ce mai multe autoturisme au fost incendiate de catre personae necunoscute, in municipiul Curtea de Arges, trei dintre masini arzand in totalitate.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii

ANM a emis cod galben de furtuna pentru Bucuresti si mai multe judete ale tarii. Cod Galben Valabil de la :17-05-2019 ora 14:25pana la :17-05-2019 ora 15:30 In zona :Mun.

Ancheta la un liceu din Iasi, dupa ce mai multe cataloage au fost distruse

Ancheta la un liceu din Iasi, dupa ce mai multe cataloage, dar si computerul directorului au fost distruse. Politistii si reprezentantii conducerii Liceului Tehnologic Victor Mihailescu Craiu din.

INCEPAND DIN 21 MAI: Marfin Bank isi schimba numele in Vista Bank

Marfin Bank Romania, parte a Grupului Vardinogiannis, isi schimba numele in Vista Bank Romania din 21 mai, avand ca obiectiv pe termen scurt dublarea cotei de piata pana la 1%, a declarat, astazi, in cadrul intalniri cu presa Antonios Mouzas, CEO Vista Bank Romania.

BRAZILIA: Atac armat soldat cu 11 morti

Mai multi atacatori au ucis 11 persoane intr-un bar din Brazilia, conform rapoartelor, oficialii confirmand ca a avut loc un masacru.

VIDEO Un F-16 s-a prabusit intr-un depozit din SUA. Pilotul s-a catapultat, iar mai multe persoane au fost ranite la sol

Un avion de lupta F-16 s-a prabusit intr-un depozit de langa baza aeriana March din sudul Californiei. Potrivit Reuters, pilotul s-a catapultat, insa la sol cinci persoane au fost ranite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )