Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mai multe masini au fost incendiate in Curtea de Arges, trei fiind arse complet. Politia judeteana face ancheta

Adevărul Adevărul,
Mai multe masini au fost incendiate in Curtea de Arges, trei fiind arse complet. Politia judeteana face ancheta

Politistii argeseni au declasat cercetari dupa ce mai multe autoturisme au fost incendiate de catre personae necunoscute, in municipiul Curtea de Arges, trei dintre masini arzand in totalitate. continuă pe Adevărul

Ancheta in Curtea de Arges dupa ce persoane necunoscute au incendiat mai multe masini. Trei au ars in intregime!

Politistii au demarat, sambata dimineata, cercetari dupa ce persoane necunoscute au incendiat mai multe autoturisme in municipiul Curtea de Arges, trei dintre masini arzand in totalitate, a informat.

Sofer pericol public, dupa ce a consumat substante halucinogene. A urcat la volan si a distrus mai multe masini

Un tanar a urcat drogat la volan si a lovit mai multe masini. Politia a fost sesizata de alti soferi care au observat ca acesta conducea haotic pe strazile Devei.

VIDEO Curtea de Arges: Ancheta a politiei dupa ce patru masini au fost incendiate. Trei dintre autoturisme au ars in totalitate

Politistii din Arges au deschis o ancheta dupa ce trei masini din Curtea de Arges au ars ca o torta, in timpul noptii de vineri spre sambata, pompierii stabilind ca focul a fost pus intentionat. Doua dintre autoturismele distruse apartin aceluiasi proprietar, transmite Mediafax.

Ancheta la un liceu din Iasi, dupa ce mai multe cataloage au fost distruse

Ancheta la un liceu din Iasi, dupa ce mai multe cataloage, dar si computerul directorului au fost distruse. Politistii si reprezentantii conducerii Liceului Tehnologic Victor Mihailescu Craiu din.

ALERTA in Arges! Mai multe masini au ars in intregime! Este PANICA printre locatari

Sase masini din judetul Arges au fost incendiate vineri noapte, intr-o parcare din Curtea de Arges.

Dosar de moarte suspecta dupa ce un barbat a fost gasit inecat in raul Arges. Victima disparuse de mai multe luni

Un barbat, dat disparut in urma cu mai bine de 4 luni, a fost gasit inecat in raul Arges. Mai multe echipaje al ISU Calarasi au fost solicitate sa intervina miercuri dimineata pentru scoaterea cadavrului la mal, in satul Clatesti, din comuna Mitreni.

Mai multe scoli si gradinite din Salaj, propuse pentru desfiintare. Oficial ISJ: in unele unitati mai sunt doi-trei copii

Pe fondul scaderii numarului de scolar si prescolari, an de an tot mai multe unitati de invatamant dispar de pe harta scolara a judetului Salaj.

FOTO Inundatii in mai multe localitati din Bistrita-Nasaud, zeci de persoane au fost evacuate dupa ce apa le-a intrat in case

Zeci de case, curti si gospodarii din mai multe localitati din judetul Bistrita-Nasaud au fost inundate, miercuri seara, in urma precipitatiilor din ultimele ore, iar cateva zeci de persoane au fost evacuate de pompieri intrucat apa le intrase in locuinte. Mai multe drumuri au fost blocate de aluviuni, iar localnicii din comuna Budacu de Jos au fost avertizati prin Ro-Alert ca pe raul Budac a fost depasita cota de inundatii cu 60 de centimetri.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii

ANM a emis cod galben de furtuna pentru Bucuresti si mai multe judete ale tarii. Cod Galben Valabil de la :17-05-2019 ora 14:25pana la :17-05-2019 ora 15:30 In zona :Mun.

VIDEO FOTO Rusii au reusit sa stopeze, cel putin temporar, constructia unei catedrale pe spatiul verde in Ekaterinburg, dupa mai multe zile de proteste

Proiectul de a construi o catedrala ortodoxa in Ekaterinburg este suspendata, a anuntat joi primarul orasului rus, dupa mai multe zile de demonstratii si confruntari pe locul unde era planuita constructia, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )