Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un barbat din Sibiu care a refuzat sa se vaccineze de gripa, a murit chiar cand s-a urcat in ambulanta

Antena3 Antena3,
Un barbat din Sibiu care a refuzat sa se vaccineze de gripa, a murit chiar cand s-a urcat in ambulanta

Un barbat din Sibiu, in varsta de 79 de ani, a murit chiar in momentul in care s-a urcat in ambulanta. Barbatul fusese recent la medicul de familie, unde a refuzat vaccinul antigripal. Omul era bolnav de. continuă pe Antena3

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu: Falsul medic din Ilfov a descarcat de pe internet diploma unui absolvent de Jurnalism si a modificat-o n photoshop

Raluca Daniela Birsan, femeia care a lucrat timp de 10 ani la Spitalul din Ilfov fara sa fie medic, si-a falsificat diploma dupa ce a descarcat de pe internet diploma unui absolvent de Jurnalism din Sibiu, pe care ulterior a modificat-o in photoshop, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, Teodor Boanta.

Atletism: IAAF dezminte ca ar fi clasat-o pe Caster Semenya ca barbat din punct de vedere biologic

Federatia international de atletism IAAF) a dezmintit stirea publicata miercuri de The Times, conform careia atleta sud-africana Caster Semenya, campioana olimpica la 800 m, trebuie sa fie considerata barbat din punct de vedere biologic si pentru a concura in competitiile feminine trebuie sa faca un tratament de micsorare chimica a nivelului ei de testosteron, relateaza AFP.

Un barbat din Arges a anuntat ca sotia sa vrea sa se sinucida. Cand au ajuns la fata locului, politistii au avut parte de o surpriza

Un barbat din Arges a sunat la 112 si a anuntat sa sotia sa ameninta ca va sari in gol de la etajul 3. Potrivit acestuia, femeia consumase mult alcool inainte. Salvatoriis-au deplasat la fata.

Un tanar din Prahova, care a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare

Un tanar din Prahova, care in anul 2017 a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare. Acesta a fost acuzat de tentativa de omor, ultraj si conducere fara permis. Ionut Simion, din comun.

Barbatul din Brasov, care si-a ucis sotia si copiii, condamnat la inchisoare pe viata

Barbatul din Brasov, care si-a ucis in luna martie a anului trecut sotia si cei doi copii, a fost condamnat joi la inchisoare pe viata. De asemenea, criminalul trebuie sa plateasca si daune morale de.

Bunicul tanarului din Dambovita care a incendiat un caine a marturisit: Nu putea sa ii dea una cu toporul in cap?

Bunicul tanarului de 14 ani, din Dambovita, care a fost filmat de prietenul sau in timp ce incendia un caine, a facut declaratii socante. Barbatul a marturisit ca si el a omorat un catel.

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi. Citeste mai mult pespynews. ro .

Incendiu grav la o fabrica de cherestea din Sibiu. Pompierii s-au luptat cu focul aproximativ trei ore

Un incendiu urias a izbucnit in timpul noptii de miercuri spre joi la o fabrica de prelucrare cherestea in Sibiu. Focul a fost stins de pompieri, dupa trei ore, si nu s-au inregistrat victime. Incendiul.

Era intr-un parc din Sibiu, cand a vrut sa se duca la toaleta. Totul arata sclipitor, dar cand s-a apropiat, s-a ingrozit. Ce fel de tara e asta. Chiar traim in padure?

Trecatorii printr-un parc foarte iubit de sibieni au avut parte de o surpriza extrem de neplacuta. Si asta pentru ca la doar doua zile dupa ce Primaria Sibiu a inaugurat toalete noi in Parcul Sub Arini,.

Ea este profesoara din Alba care a facut amor cu un elev de 14 ani

O profesoara de 34 de ani din Alba este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de 14 ani. Inculpata a fost prezentata apoi Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia unde s-a decis ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )