Libnet.ro
UNICEF

16:45

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi

Antena3 Antena3,
Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi. Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

Proiect: burse lunare de 300 de lei pentru elevii din invatamantul profesional. Bursa ar urma sa creasca anual

Tinerii care doresc sa urmeze invatamantul profesional si dual vor primi burse care pot ajunge si la 900 de lei lunar, echivalentul unei burse similare pentru elevii din Germania sau Belgia, potrivit unui nou proiect de lege.

Constructia veche de 1.800 de ani din Romania care se vede pe Google Earth. Un vestigiu de mare valoare pentru romani

O constructia veche de 1. 800 de ani din Romania se vede pe Google Earth. Valul Roman, fortificatie cu o lungime de aproximativ 25 km, care inconjoara Galatiul pe la sud, vest si nord, a fost construit pe.

Eurespal, cel mai des recomandat sirop de tuse pentru copii, retras de pe piata din Romania. Ce se intampla cu cei care au utilizat medicamentul... (VIDEO)

Medicamentul Eurespal, folosit impotriva tusei si disponibil sub forma de sirop si comprimate, a fost retras de pe piata din Romania in urma unei decizii a producatorului francez, a declarat Anca Cuprariu,.

A comandat o portie de pui de la un fast-food din Romania, dar a avut un soc cand a deschis pachetul: Doamne fereste!Carnita cu par si pana

O femeie din Satu Mare a mers la un fast-food din oras pentrua-si cumpara niste pui. Cand a ajuns acasa sia deschis pachetul, a fost ingrozita. in pui erau mai multe fire de par, dar si p.

Cum a reusit un tanar din Romania sa fie considerat erou in Franta - VIDEO

Un roman e considerat erou in Franta, dupa ce a reusit sa imobilizeze un hot inarmat. Totul s-a intamplat in timpul unei actiuni a politiei din Paris. Tanarul de 28 de ani originar din Dej astepta.

Peste 200 de incidente de zbor, inregistrate pe aeroporturile din Romania in doar doua luni

In decembrie 2018 si ianuarie 2019, 225 de curse aeriene au inregistrat incidente pe aeroporturile Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi, mai mult de jumatate dintre ele fiind cauzate de evenimente de forta majora. Peste 75% din numarul total de incidente.

Locurile din Romania despre care se crede ca sunt bantuite

Asa cum la nivel european exista locuri despre care se crede ca sunt bantuite, la fel se intampla si in Romania. Hotel Cismigiu- in centrul Bucurestiului exista celebrul Hotel Cismigiu. in.

CIAMBA, DESPRE BREXIT: Mediul afacerilor din Romania sa se pregateasca pentru deznodamant

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a lansat, ieri, un apel catre mediul de afaceri din tara noastra de a se pregati pentru orice posibil deznodamant.

PSD, apel public pentru Reprezentanta Comisiei Europene din Romania: Se impune o clarificare

PSD transmite un mesaj public Reprezentantiei Comisiei Europene in Romania. social-democratii cer oficialilor europenisa adopte o pozitie obiectiva fata de erorile care se regasesc in rapoartele MCV de.

Locul din Romania, unde oamenii strazii primesc o noua sansa la viata

500 de oameni care au ajuns sa locuiasca pe strada au primit, in ultimii ani, sprijin pentru a incepe o viata noua intr-un centru rezidential din Timisoara,construit cu bani europeni. Persoanele fara.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )