Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Sibiu a fost arestat dupa ce a recunoscut ca si-a omorat sotia

Antena3 Antena3,
Un barbat din Sibiu a fost arestat dupa ce a recunoscut ca si-a omorat sotia

Un barbat in varsta de 68 de ani a fost arestat dupa ce a recunoscut ca si-a omorat sotia, in timp ce se certau, a anuntat joi, prim procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, Ion Vestemean. continuă pe Antena3

Un pensionar a fost arestat dupa ce a apelat de 24.000 de ori un numar de telefon

Un pensionar japonez a fost arestat dupa ce a sunat de zeci de mii de ori la serviciul clienti al operatorului de telefonie pentru a-si exprima nemultumirea. Barbatul, in varsta de 71 de ani, a fost plasat.

Un barbat din Iasi a murit, dupa ce a mancat o conserva si a fost diagnosticat cu botulism. Ce explicatii au medicii

Barbatul din Iasi care in urma cu zece zile a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase si diagnosticat cu botulism a murit. in urma cu doar cateva zile, in unitatea spitaliceasca a mai fost internata o pacienta care prezenta o forma usoara a bolii. Ambii pacienti mancasera conserva de peste facuta in casa.

Un pensionar a fost arestat dupa ce a apelat de 24.000 de ori un numar de telefon

Un pensionar a fost arestat dupa ce a sunat de zeci de mii de ori la serviciul clienti al operatorului de telefonie pentru a-si exprima nemultumirea.

Minora de 10 ani santajata cu fotografii indecente. DIICOT-ul a intrat pe fir, iar autorul a fost arestat preventiv

Un tanar in varsta de 23 de ani din Dambovita a fost arestat preventiv la Alba Iulia pentru santaj si pornografie infantila.

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina. in urma alcoolului si a oboselii, barbatul a ales sa doarma pe un drum judetean, iar o tanara l-a.

VIDEO Ce nu ai vazut pe 1 Decembrie, cand Iohannis a depus coroana de flori. Ce i-a facut un barbat din multime

Niciun eveniment din Romania, fie acela si petrecut in plina sarbatoare, nu trece fara o intamplare deosebita. Iata detaliile neobservate de la Ziua Romaniei! Ce i-a facut un barbat din multime lui Klaus Iohannis, cand a depus coroana la Arcul de Triumf? 1 Decembrie: Ce i-a facut un barbat din multime lui Iohannis cand a .

Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. Se judecau de doi ani

Dupa cum stiti deja, fostul sot al celebrei cantarete de muzica populara, Ileana Ciuculete, a decedat intr-un accident de autoturism in Spania. Nici reactiile familiei solistei nu au incetat sa apara. Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. La scurt timp dupa aflarea stirii despre .

Scene socante in Hunedoara: Un barbat a fost retinut dupa ce a pulverizat spray lacrimogen in fata fostei sotii

Un barbat de 37 de ani, din orasul Hateg, a fost retinut de politisti dupa ce fosta sa sotie a reclamat faptul ca acesta i-a pulverizat spray lacrimogen in fata, desi individul avea un ordin de restrictie.

Tragedie pentru un barbat din Iasi: Si-a gasit sfarsitul dupa ce a mancat o conserva de peste

Un barbat in varsta de 68 de ani a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce a fost diagnosticat cu toxina botulinica la scurt timp dupa ce a mancat conserva de peste preparata in.

Sfarsit cumplit pentru un copil de noua ani din Sibiu. Baiatul a cazut intr-o fosa septica. Nu a mai avut nicio sansa

Sfarsit cumplit pentru un copil de 9 ani dintr-o comuna din judetul Sibiu. Baiatul a cazut intr-o fosa septica din curtea caminului cultural. Fusese trimis de parinti dupa lemne si din neatentie a cazut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )