Libnet.ro
UNICEF

13:15

Unul dintre cei mai cautati traficanti de cocaina din Spania, prins n Bulgaria / Era cautat de 6 ani

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cei mai cautati traficanti de cocaina din Spania, prins n Bulgaria / Era cautat de 6 ani

Unul dintre cei mai cautati traficanti de droguri din Spania - membru al unei grupari care se ocupa cu aducerea in Spania si in alte state din Europa a unor mari cantitati de cocaina din America de Sud - a fost arestat in Bulgaria. El era cautat de sase ani, potrivit presei spaniole. continuă pe Hotnews

Unul dintre cei mai cautati narcotraficanti spanioli a fost arestat in Bulgaria

Garda Civila spaniola a anuntat arestarea in Bulgaria a unuia dintre cei mai cautati narcotraficanti spanioli, care si-a schimbat aspectul fizic dupa ce s-a ingrasat zeci de kilograme si se pregatea sa fuga in Venezuela, informeaza lefigaro. fr.

Unul dintre cele mai mari spitale private din tara, in vizorul anchetatorilor. Ar fi luat bani atat de la pacienti, cat si de la Casa de Asigurari

Unul din marile spitale private din tara, Sanador, a intrat din nou in vizorul anchetatorilor. Sunt suspiciuni ca in cazul a peste 200 de pacienti s-ar fi facut decontari duble. Cu alte cuvinte, clinica ar fi.

DOLIU iN LUMEA MUZICII! A MURIT unul dintre cei mai IUBITI ARTISTI! Milioane de fani, in lacrimi

Doliu in lumea muzicii. Reputatul compozitorul, pianist si dirijor Andre Previn a murit la varsta de 89 de ani. Previn a fost recompensat cu patru premii Oscar si a condus unele dintre cele mai mari orchestre ale.

E OFICIAL! Renunta la BURLACIE! Unul dintre cei mai RAVNITI barbati se iNSOARA

Jude Law, considerat unul dintre cei mai atragatori barbati, a decis sa renunte la burlacie! Dupa o relatie de patru ani cu iubita lui, cu Phillipa Coan, in varsta de 32 de ani, starul britanic a rugat-o s.

Veste BOMBA la PRO TV! Pleaca la Antenna Group! E DEMISIA MOMENTULUI

Veste bomba la Pro Tv! Unul dintre manageri pleacade la postul tv, dar si dinRomania, conform Paginademedia. ro Stella Litou, directorul de programe al televiziunii in ultimii patru ani, pleaca.

Despartire DUREROASA in muzica POPULARA! ADIO, Gheorghe Turda! Din pacate, s-a intamplat INEVITABILUL

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai cunoscuti si mai indragiti artisti din Romania. De curand s-a despartit de iubita tinerica cu care a trait o frumoasa poveste de dragoste. este vorba despre.

Unul dintre cele mai mari jocuri din lume va avea subtitrare in limba romana

The Division 2, unul dintre cele mai mari jocuri ale acestui an, va fi subtitrat integral in limba romana, arata cei de la Ubisoft intr-o postare pe Facebook.

nalta Curte i-a tras la sorti pe judecatorii care vor face parte din BEC la europarlamentare. Unul dintre ei a facut parte din completul care l-a condamnat pe Dragnea la trei ani si jumatate de nchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a desemnat vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori ai acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare, transmite Agerpres. Unul dintre magistrati a facut parte din completul care in iunie 2018 l-a condamnat pe Liviu Dragnea la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman.

Anuntul BOMBA facut de Pavel Bartos: Din pacate, acum totul se confirma...

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera sa din televiziune.

Studiu al Parlamentului European. Care sunt partidele care vor trimite cei mai multi alesi la Bruxelles

Parlamentul European a lansat vineri estimari actualizate ale viitoarei sale componente in baza unei selectii de sondaje nationale reprezentative. Cei mai multi alesi ar urma sa-i aiba PSD, fiind secondat de PNL. Partidul lui Traian Basescu ar urma sa nu mai prinda locuri la Bruxelles.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )