Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un barbat din Timisoara si-a uitat geamul deschis la masina. Cand s-a intors, a ramas mut de uimire cand a vazut ce s-a intamplat in lispa lui. Este incredibil!

Antena3 Antena3,
Un barbat din Timisoara si-a uitat geamul deschis la masina. Cand s-a intors, a ramas mut de uimire cand a vazut ce s-a intamplat in lispa lui. Este incredibil!

Un barbat din Timisoara si-a uitat geamul deschis la masina, in timp ce s-a dus sa cumpere ceva de la farmacie. Cand s-a intors, a ramas mut de uimire cand a vazut ce s-a intamplat in lipsa lui. continuă pe Antena3

Tanara doctorita din Timisoara, transformata in vedeta porno pe Facebook de un asistent farmacist obsedat de ea

Viata unei doctorite de 28 de ani din Timisoara s-a transformat intr-un cosmar dupa ce s-a trezit ca i-a fost clonat contul de Facebook. Fotografiile femeii de pe contul real au fost modificate.

Un soarece a fost filmat intr-un salon al unei maternitati din Timisoara: Ce explicatii ofera conducerea spitalului (VIDEO)

Caz uluitor la o maternitate din Timisoara! O tanara mama a fotografiat un soarece in salonul in care era internata. Femeia spune ca le-a atras atentia medicilor si asistentelor, de mai multe ori, dar pana.

Razbunare pe Facebook: Un barbat din Timis a falsificat contul unei tinere si a pus poze compromitatoare cu ea. Acum este cercetat de Politie

Un barbat din judetul Timis este cercetat pentru infractiuni de modificare de date informatice si fals informatic, in urma descoperirii ca acesta a falsificat un cont de Facebook al unei fete pe care o placea.

Moarte stupida pentru un barbat din Suceava. Politistii au deschis o ancheta

Un barbat de 71 de ani din comuna suceveana Galanesti a murit strivit de un tractor. Accidentul a avut loc vineri dupa-amiaza. Tractorul s-a rasturnat, iar barbatul a ramas prins sub utilaj,.

Era indragostit lulea de o fata din Timisoara, doar ca aceasta l-a ignorat complet. intr-o zi, tanara a intrat pe Facebook si a ramas muta. Ce a descoperit intr-o poza cu ea

A gresit, spune el din dragoste, iar asta l-a adus in fata procurorilor. Este vorba despre un tanar din Timis, care, pentru ca nu a fost bagat in seama de fata care i-a furat inima, a ajuns sa fie cercetat de procurorii.

Gestul teribil al unui barbat din SUA. A incercat sa cumpere o fetita de opt ani chiar de la mama ei

Un barbat a fost arestat dupa ce a incercat sa cumpere un copil intr-un supermarket din Florida. Suspectul, in varsta de 81 de ani,pe nume Hellmuth Kolb, a inceput sa vorbeasca cu mama copilei, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )