Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un barbat din Valcea a murit dupa ce a cazut intr-un butoi cu prune puse la fermentat

Antena3 Antena3,
Un barbat din Valcea a murit dupa ce a cazut intr-un butoi cu prune puse la fermentat

Un barbat in varsta de 55 ani, din localitatea valceana Vaideeni, a murit, luni, dupa ce a cazut intr-un butoi, cu o capacitate de 2 tone, plin cu prune puse la fermentat, potrivit informatiilor furnizate,. continuă pe Antena3

Caz SOCANT in Valcea! Un barbat a murit dupa ce a cazut in butoiul cu prune

Un barbat, in varsta de 55 ani, din localitatea Vaideeni, judetul Valcea, a murit, luni, dupa ce a cazut intr-un butoi, cu o capacitate de 2 tone, plin cu prune puse la fermentat. Mai mult, un tanar, in.

Accident bizar la Galati: un barbat de 36 de ani a murit dupa ce a fost lovit, la cateva secunde, de doua masini

Incidentul dramatic s-a produs in noaptea de vineri spre sambata, pe Centura orasului. Victima a incercat sa treaca strada in fuga, fara sa se asigure, pe o portiune de drum unde nu sunt treceri de pietoni, iar masinile au voie sa circule cu 70 de kilometri la ora. Barbatul lovit de cele doua masini a murit la scurt timp, la spital.

Un barbat din Galati si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de doua masini

Un barbat din Galati a murit sambata la Spitalul Judetean de Urgenta, dupa ce vineri noaptea a fost lovit de doua masini in timp ce incerca sa traverse strada. Barbatul, care traversa neregulamentar,.

Un barbat din Neamt a luat foc in timp ce isi repara masina in garaj

Un barbat din Neamt a luat foc in timp ce isi repara masina in garaj. Victima a ajuns la spital cu arsuri pe 40% din suprafata corpului. Din primele informatii se pare ca totul a pornit in momentul cand.

TRAGEDIE RUTIERA in Harghita: Un tanar a MURIT, dupa ce intrat pe contrasens. Printre raniti se afla si un COPIL

Un grav accident rutier s-a produs vineri, in judetul Harghita. Un barbat de 20 de ani a murit si alte trei au fost ranite pe DN 13A, in localitatea Bisericani, dupa ce tanarul a intrat pe.

Vaslui: Un padurar a murit dupa ce a fost atacat de albine

Un padurar, in varsta de 59 de ani, a murit, luni, intr-o padure de pe raza localitatii Bunesti-Averesti, Vaslui, dupa ce a fost intepat de albine. Mai multi localnici au intervenit in ajutorul.

Primele imagini cu PROTESTATARUL MORT la o saptamana de la GAZAREA din Piata Victoriei: Dupa interventia jandarmilor i-a curs sange pe nas, i s-a facut rau... (FOTO, VIDEO)

Au aparut primele imagini cu protestatarul care a murit la o saptamana dupa ce a participat la protestul din 10 august, cand jandarmii au dat cu gaze lacrimogene inspre protestatari. Ilie Gazea era din.

ADEVARUL despre REPRESIUNEA de la protestul din 10 august: Dupa ce regimul Dragnea a dat cu gaze, acum da cu minciuni

Liberalii ies la rampa dupa ce liderii actualei puteri au refuzat sa isi asume raspunderea pentru violenta jandarmilorde la protestele din 10 august. Deputatul PNL Robert Sighiartau sustine ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )