Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat din Valsui a fost condamnat la 12 ani de inchisoare, fiind acuzat ca si-a ucis fratele cu un levier

B1 B1,
Un barbat din Valsui a fost condamnat la 12 ani de inchisoare, fiind acuzat ca si-a ucis fratele cu un levier

Un barbat in varsta de 35 de ani din judetul Vaslui a fost condamnat la 12 ani de inchisoare, fiind acuzat ca si-a ucis fratele, lovindu-l intre altele, si cu un levier, pe motiv ca i-ar fi furat 350 de lei. continuă pe B1

Vaslui: Un barbat acuzat ca si-a sechestrat si violat mama a fost condamnat la opt ani de inchisoare

Un barbat in varsta de 44 ani din localitatea Lazu, judetul vaslui, a fost condamnat de Judecatoria Barlad la opt ani de inchisoare pentru sechestrare si viol, fiind acuzat ca si-a legat mama de maini si.

Primarul din Navodari, Nicolae Matei (PSD), condamnat la trei ani de inchisoare pentru dare de mita

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Constanta, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru dare de mita, insa decizia nu este irevocabila, putand fi atacata cu apel, scrie Mediafax.

Un magistrat raider ar putea fi condamnat la patru ani inchisoare

Judecatoria din Causeni urmeaza sa pronunte astazi verdictul in cazul lui Nicolae Nogai, judecatorul care a legalizat in anul 2011 instrainarea frauduloasa a actiunilor Moldova-Agroindbank.

Primarul din Navodari a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru dare de mita: Decizia nu este definitiva

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, a primit, marti, o condamnare de trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru dare de mita. De asemenea, edilul este obligat la plata sumei de sase mii de lei.

Un barbat din Dambovita a fost gasit mort pe un camp, prezentand traumatisme provocate cel mai probabil prin injunghiere

Un barbat in varsta de 27 de ani a fost gasit mort, marti, pe un camp din judetul Dambovita prezentand multiple traumatisme provocate cel mai probabil prin injunghiere, relateaza Mediafax. Reprezentantii Ins.

Fostul presedinte al ANOFM, Silviu Bian, condamnat definitiv la 6 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM), Silviu Bian, a fost condamnat definitiv, joi, de magistratii de la Curtea Suprema, la 6 ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata. Decizia este definitiva.

Justin Timberlake, cel mai elegant barbat din lume! Iata topul!

Justin Timberlake a fost desemat de Fashion ONE TV cel mai elegant barbat din lume. Artistul ii ia locul lui David Beckham, cel care a detinut locul 1 anul trecut. Iata ce alti barbati celebri figureaza in clasament.

Italian condamnat la inchisoare pentru un jaf la o casa de schimb din Alba Iulia

Un cetatean italian, autor al unui jaf la o casa de schimb din Alba Iulia in anul 2010, a fost condamnat de pedeapsa de 5 ani de inchisoare. Giovanni Granieri este in inchisoare pentru tentativa de omor iar noua pedeapsa se va contopi cu cea veche. in total trebuie sa stea dupa gratii 9 ani si 6 luni.

Carambol pe DN 5. Sapte persoane au fost ranite in accidente in lant in care au fost implicate 12 masini

Sapte persoane au fost ranite in urma unor accidente in lant in care au fost implicate 12 masini si care s-au produs, marti dimineata, pe DN5, in zona localitatii Adunatii Copaceni din judetul Giurgiu, unii dintre raniti fiind transportati cu ambulantele la spitale din Giurgiu si Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )