Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un barbat a fost gasit MORT langa cel mai nou mall din Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
Un barbat a fost gasit MORT langa cel mai nou mall din Bucuresti.

Un barbat in varsta de 69 de ani a fost gasit mort pe strada langa cel mai nou mall din Capitala, situat in cartierul Floreasca. Cadavrul a fost gasit marti, in jurul orei 12. Un trecator a sunat la 112. Potrivit Politiei Capitalei, barbatul prezinta urme de violenta. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri sub coordonarea unui procuror criminalist. continuă pe România Liberă

Un barbat a fost gasit MORT langa Promenada mall din Bucuresti.

Un barbat in varsta de 69 de ani a fost gasit mort pe strada langa cel mai nou mall din Capitala, situat in cartierul Floreasca. Cadavrul a fost gasit marti, in jurul orei 12. Un trecator a sunat la 112. Potrivit Politiei Capitalei, barbatul prezinta urme de violenta. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri sub coordonarea unui procuror criminalist.

Un barbat a fost gasit MORT langa Promenada mall din Bucuresti.

Un barbat in varsta de 69 de ani a fost gasit mort pe strada langa cel mai nou mall din Capitala, situat in cartierul Floreasca. Cadavrul a fost gasit marti, in jurul orei 12. Un trecator a sunat la 112. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri sub coordonarea unui procuror criminalist. Cazul a fost inregistrat ca moarte suspecta.

Bucuresti: Un barbat a fost gasit mort pe o strada din sectorul 2. Victima prezenta urme de violenta

Un barbat in varsta de 69 de ani a fost gasit mort, marti, pe o strada din apropierea unui mall din cartierul Floreasca din Capitala, acesta avand pe corp urme de violenta. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Emilia Mihai, a declarat ca la ora 12:43 a fost primit un apel la numarul de urgenta 112 privind un barbat gasit mort pe o strada, la intersectia Bulevardului Barbu Vacarescu si Soseaua Pipera, in Sectorul 2. La fata locului au mers politisti de la Sectia 6 si un echipaj SMURD care a constatat decesul.

Un barbat a fost gasit mort pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei

Cadavrul unui barbat in varsta de 69 de ani a fost gasit pe o strada din apropierea unui mall din cartierul Floreasca din Capitala, acesta avand pe corp mai multe urme de violenta, informeaza MEDIAFAX.

Bucuresti: Un barbat de 69 ani a fost gasit mort pe o strada din Sectorul 2

Un barbat de 69 ani a fost gasit mort pe o strada din sectorul 2, in zona Floreasca - Pipera. Barbatul urmeaza sa fie transportat la Institutul de Medicina Legala pentru a se stabili cauza decesului. Una.

Un barbat de 69 de ani a fost gasit mort in apropierea mall-ului Promenada din sectorul 2 al Capitalei

Un barbat de 69 de ani a fost gasit mort marti dupa-amiaza in zona centrului comercial Promenada, din zona Floreasca. Potrivit unor surse din cadrul Politiei, se pare ca barbatul ar fi un om al strazii. Ancheta politistilor este in desfasurare. Politistii nu exclud ipoteza ca barbatul sa fi fost ucis.

Tom Hanks a fost numit cel mai simpatic barbat de la Hollywood

Tom Hanks este recunoscut pentru firea lui amabila, fiind ales cea mai de incredere persoana din America. Acum, actorul si-a mai castigat o titulatura care ii contureaza adevarata personalitate, aceea de cel mai simpatic barbat de la Hollywood, scrie Huffington Post.

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit in orasul sau natal (FOTO)

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit duminica, in orasul sau natal, Mardin, din sud-estul Turciei, informeaza The Mirror. Sultan Kosen 31 de ani), care are o inaltime de 2,51 metri, s-a casatorit.

Fostul decan al Facultatii de Medicina Dentara din UMF Bucuresti a fost gasit incompatibil de ANI

Profesorul Alexandru Bucur, fostul decan al Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti a fost gasit incompatibil de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate ANI).

Semnaturile istoriei. Cui crezi ca apartine cel mai scump autograf ?

Cel mai scump autograf din toate timpurile, apartinand unui om politic, este cel al liderului Partidului Social Democrat Bolsevic, Vladimir Lenin. Potrivit unui studiu condus de un magazin online, care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )