Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit in orasul sau natal (FOTO)

B1 B1,
Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit in orasul sau natal (FOTO)

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit duminica, in orasul sau natal, Mardin, din sud-estul Turciei, informeaza The Mirror. Sultan Kosen 31 de ani), care are o inaltime de 2,51 metri, s-a casatorit. continuă pe B1

Ce se ascunde in spatele acestei fotografii. Vezi cum arata de la brau in jos cel mai fericit barbat din lume

Josh Sandquist a fost diagnosticat cu cancer pe cand avea doar 5 ani. in urma tratamentului agresiv, medicii au fost nevoiti sa ii taie un picior si le-au dat parintilor un verdict grav: Copilul nu va mai trai.

Turcia: cel mai inalt om din lume nu si-a gasit perechea la inaltime, dar s-a casatorit cu perechea in dragoste

Celebra zicala opusurile se atrag s-a dovedit a fi adevarata in cazul lui Sultan Kosen, cel mai inalt om de pe planeta, care s-a casatorit la finalul saptamanii trecute. Desi exista o diferenta considerabila de inaltime intre cei doi, detinatorul recordului mondial la inaltime crede ca este un miracol ca si-a gasit sufletul pereche.

Tom Hanks a fost numit cel mai simpatic barbat de la Hollywood

Tom Hanks este recunoscut pentru firea lui amabila, fiind ales cea mai de incredere persoana din America. Acum, actorul si-a mai castigat o titulatura care ii contureaza adevarata personalitate, aceea de cel mai simpatic barbat de la Hollywood, scrie Huffington Post.

Operatorii de cablu sunt cel mai profitabili jucatori din industria de media si divertisment

Segmentul operatorilor de cablu este cel mai profitabil din industria de media si divertisment, cu o marja a profitului de 41%, potrivit raportului Spotlight on Profitable Growth: Media and Entertainment, realizat de compania de consultanta.

Faze tari: Cea mai dificila trecere la ora de iarna. Le ia 5 ore sa schimbe ceasul; Imaginile surprinse de Google Maps in Romania au uimit tot pamantul!; Cum arata barbatul care nu a putut sa-si piarda virginitatea pana nu si-a scos-o la licitatie pe int

Cel mai inalt barbat din lume si-a gasit jumatatea. Duminica, 27 octombrie 2013, a fost cea mai fericita zi pentru Sultan Kosen, un fermier din Turcia care poarta cu mandrie titlul de cel mai inalt om de pe planeta. Desi are o inaltime de 2 metri 51 de cm, el si-a gasit jumatatea in Merve Dibo, logodnica sa de doar 1 metru 75 de centimetri. Poftiti in cea mai inalta cladire din lume! Burj Khalifa, de 829 de metri, si-a deschis portile pentru toti curiosii. Noi avem Casa Poporului, altii au constructii care ating norii. Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, si-a deschis portile pentru cei care viseaza sa se scalde in lux.

FOTO Cele mai bune zece jucatoare de fotbal din lume. Nominalizate la Balonul de Aur!.

FIFA si France Football au anuntat nominalizarile pentru Balonul de Aur la feminin si pentru cel mai bun antrenor din lume la fotbal feminin in 2013. Cele doua trofee urmeaza sa fie decernate in cadrul unei gale ce va avea loc la Zurich, la 13 ianuarie 2014, conform Mediafax. Vezi in galeria foto de mai sus care sunt cele mai bune zece jucatoare de fotbal din lume, nominalizate la Balonul de Aur Listele cu zece jucatoare si zece antrenoare au fost intocmite de experti FIFA si experti din .

Telefonica vrea sa vanda divizia din Cehia catre PPF, fond detinut de cel mai bogat ceh

Grupul spaniol Telefonica SA se apropie de un acord privind vanzarea diviziei din Cehia, cel mai mare operator din statul central-european, catre fondul PPF Group, controlat de miliardarul Petr Kellner, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate.

Surprinzator! Cele mai performante fonduri de investitii din lume sunt in Grecia, cu randamente de peste 100%

Cele mai performante fonduri de investitii din lume au inregistrat randamente de peste 100% in ultimele 12 luni, pariind pe obligatiuni guvernamentale grecesti, odata cu revenirea increderii investitorilor in.

Kim Jong-Un, liderul uneia dintre cele mai sarace tari din lume, a primit un doctorat onorific in economie

O universitate din Malaezia i-a acordat lui Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, doctoratul onorific in economie, desitara pe care o conduce este una dintre cele mai sarace din lume. Universitatea se confrunta acum cu puternice critici din partea internautilor din toata lumea.

Kim Jong-Un, conducatorul uneia dintre cele mai sarace tari din lume, a primit un doctorat onorific in economie

O universitate din Malaezia i-a acordat lui Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, doctoratul onorific in economie, desitara pe care o conduce este una dintre cele mai sarace din lume. Universitatea se confrunta acum cu puternice critici din partea internautilor din toata lumea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )