Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un barbat a fost lovit de tren in judetul Dambovita. Care e starea victimei

Antena3 Antena3,
Un barbat a fost lovit de tren in judetul Dambovita. Care e starea victimei

Un barbat de 77 de ani a fost lovit de tren, miercuri dimineata, in Halta Cazaci din judetul Dambovita. Victima a fost ranita grav si a ajuns la spital. in Halta Cazaci, un barbat de 77 de ani,. continuă pe Antena3

Barbat accidentat mortal de un tren Sageata Albastra care circula inspre Bucuresti. Martori: a vorbit cu noi pana a venit salvarea

Un barbat in varsta de 77 de ani, din Cazaci, a murit dupa ce a fost lovit de un tren Sageata Albastra, care circula pe ruta Targoviste-Bucuresti. Din primele date se pare ca barbatul se afla pe linia de cale ferata si ar fi vrut sa ia trenul spre Bucuresti, pentru a-si lua medicamente. Localnicii l-au gasit inghetat si plin de rani si au sunat la 112.

Bunicul tanarului din Dambovita care a incendiat un caine a marturisit: Nu putea sa ii dea una cu toporul in cap?

Bunicul tanarului de 14 ani, din Dambovita, care a fost filmat de prietenul sau in timp ce incendia un caine, a facut declaratii socante. Barbatul a marturisit ca si el a omorat un catel.

FOTO Un avion TAROM pe ruta Bucuresti-Beirut a fost lovit de fulger la aterizarea n Liban

O aeronava Tarom Being 737 care efectua un zbor pe ruta Bucuresti - Beirut a fost lovit de fulger in timpul operatiunilor de aterizare pe aeroportul din capitala Libanului. Reprezentantii Tarom au confirmat pentru HotNews. ro ca aeronava a fost inspectata tehnic si nu s-a identificat nici un defect de zbor, astfel incat avionul urmeaza sa revina duminica seara inapoi in Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )