Libnet.ro
UNICEF

07:15

Barbat gasit mort intr-un parc de distractii din sectorul 4

Antena3 Antena3,
Barbat gasit mort intr-un parc de distractii din sectorul 4

Un barbat in varsta de aproximativ 31 de ani a fost gasit mort intr-un parc de distractii de pe raza sectorului 4. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri - compartimentul Morti Suspecte si. continuă pe Antena3

Un barbat a fost gasit mort intr-un parc de distractii din Sectorul 4

Un barbat de aproximativ 31 de ani a fost gasit decedat, marti, in incinta unui parc de distractii din sectorul 4, cazul fiind preluat de Serviciul Omoruri - compartimentul Morti Suspecte si Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul.

Pacienti evacuati, dupa ce un copac a cazut peste Spitalul Obregia. Barbat gasit mort intr-un parc din Sectorul 4. Apelul lui Raed Arafat pentru populatie

UPDATE: Un barbat a fost gasit mort intr-un parc din Sectorul 4, Bucuresti. Potrivit primelor informatii, acesta ar fi murit din cauza vijeliei puternice care face prapad in Capitala in aceste or.

Un barbat a fost gasit mort in Oraselul Copiilor din Sectorul 4

Un barbat de aproximativ 31 de ani a fost gasit decedat, marti, in incinta unui parc de distractii din sectorul 4, cazul fiind preluat de Serviciul Omoruri - compartimentul Morti Suspecte si Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul, informeaza Biroul de presa al Politiei Capitalei, citat de Agerpres.

Trupul neinsufletit al unui barbat de 31 de ani a fost gasit intr-un parc din sectorul 4 al Capitalei

Descoperire macabra in sectorul 4 al Capitalei. Un barbat de aproximativ 31 de ani a fost gasit fara suflare intr-un parc de distractii din Bucuresti. De acest caz se ocupa Serviciul.

Cine era barbatul care a fost gasit mort intr-un parc din Bucuresti, in timpul furtunii de marti seara. A avut parte de o moarte violenta

Barbatul de aproximativ 31 de ani, care a fost gasit mort, marti, in Parcul Oraselul Copiilor din Sectorul 4, ar fi fostun angajat al firmei care a montat monorailul din parc. Furtuna care s-a abatut as.

IPO TBK: Mai merita investitia in intermediarii din sectorul financiar?

Oferta publica initiala a Transilvania Broker de Asigurari care a demarat din 24 octombrie la BVB ridica un semn de intrebare privind perspectivele domeniului mai larg al intermediarilor din zona serviciilor financiare, in conditiile in care nici brokerii de bursa, nici cei care activeaza in sectorul bancar nu se simt prea impliniti in aceasta perioada.

Salariile medii din sectorul privat s-au majorat in 2017. Cu cat a crescut numarul anagajatiilor

Firmele private din Romania au majorat salariile si bonusurile angajatiilor in primele noua luni ale anului 2017 comparativ cu aceiasi perioada a anului trecut. De asemenea numarul angajarilor in mediul privat a crescut in 2017.

Salariile medii din sectorul privat s-au majorat in 2017. Cu cat a crescut numarul angajatiilor

Firmele private din Romania au majorat salariile si bonusurile angajatiilor in primele noua luni ale anului 2017 comparativ cu aceiasi perioada a anului trecut. De asemenea numarul angajarilor in mediul privat a crescut in 2017.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )