Libnet.ro
UNICEF

16:30

China si India, la un pas de razboi. Cei mai multi soldati indieni au murit dupa ce au cazut in gol. Trupele s-au infruntat, pe intuneric, cu pietre VIDEO

Adevărul Adevărul,
China si India, la un pas de razboi. Cei mai multi soldati indieni au murit dupa ce au cazut in gol. Trupele s-au infruntat, pe intuneric, cu pietre VIDEO

Soldatii indieni si chinezi s-au inclestat intr-o lupta corp la corp vreme de cateva ore pe un segment disputat de granita din Valea Galwan,Ladakh, folosind arme precum rangi, pietre si pumni, intrucat niciuna din parti nu era inarmata. Cei mai multi soldati au murit dupa ce si-au pierdut echilibrul sau au fost impinsi de pe muchiile inguste si au cazut in gol, relateaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Bani pentru presa: Grupul Intact va lua cei mai multi bani de la Guvern: peste 3,2 milioane de euro

Grupul Intact va lua cei mai multi bani din campania de informare prin care Guvernul sprijina presa: peste 3,3 milioane de euro pe durata celor patru luni de campanie, prin Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Radio ZU, dar si prin Jurnalul National si site-urile grupului, scrie Pagina de Media.

China si India, la un pas de razboi. 20 de soldati indieni si-au pierdut viata intr-o confruntare cu armata chineza

Cel putin 20 de soldati indieni au murit intr-o lupta cu fortele chineze in regiunea Kashmir, in Ladakh. Regiunea este una intens disputata intre cele doua tari.

Romania, in topul statelor UE cu cei mai multi liber profesionisti

La nivelul Uniunii Europene, 18 milioane de oameni cu varsta cuprinsa intre 20 si 64 de ani erau liberi profesionisti in 2019. Dintre statele membre, Romania ocupa un loc fruntasdin acest punct de vedere,.

Disputele teritoriale China-India: Trei soldati indieni au fost ucisi intr-o confruntare violenta la Ladakh

Trei soldati indieni au murit intr-o confruntare violenta cu armata chineza in zona granitei disputate din Ladakh, sursa de tensiuni militare, din mai, intre cei doi giganti asiatici, a anuntat marti armata indiana, citata de AFP.

SUA: Mai multi morti de COVD-19 decat soldati cazuti in Primul Razboi Monidal

Statele Unite inregistreaza cu incepere de marti mai multe decese provocate de COVID-19 decat numarul soldatilor americani cazuti in Primul Razboi Mondial.

Doliu in lumea filmului. Unul dintre cei mai iubiti actori de la Bollywood a fost gasit mort in propria locuinta

Una dintre cele mai mari vedete din India si unul dintre cele mai cunoscute nume de la Bollywood si-a gasit sfarsitul. Actorul Sushant Singh Rajput a fost gasit mort in apartamentul personal din Mumbai, unde se cr.

O noua zi cu cozi interminabile la Vama Nadlac, prin care in ultimele 24 de ore au intrat in tara de trei ori mai multi oameni fata de media zilnica

Peste 16. 000 de persoane au revenit in tara, in 24 de ore, prin Punctele de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac I si Nadlac II, de trei ori mai multe fata de media zilnica din perioadele obisnuite, astfel ca la aceste puncte se asteapta in continuare chiar si doua ore pentru tranzitare.

Unul din cei mai mari producatori de energie din Italia construieste un intreg cartier in nordul Timisoarei

Ateneo Timisoara va include 1. 300 de apartamente si o lista semnificativa de facilitati, urmand sa fie unul din cele mai interesante proiecte rezidentiale din Timisoara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )