Libnet.ro
UNICEF

23:30

O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din statiunea Mamaia

România Liberă România Liberă,
O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din statiunea Mamaia

O femeie in varsta de 58 de ani a murit duminica dimineata, dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din Mamaia . continuă pe România Liberă

O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni in statiunea Mamaia

O femeie in varsta de 58 de ani a murit duminica dimineata dupa ce a fost lovita de un autoturism pe o trecere de pietoni din Mamaia, dupa impact masina intrand intr-un stalp de pe marginea drumului, scrie News. ro. Pentru scoaterea soferului a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

Accident cu scandal pe un drum national, dupa ce o caruta nesemnalizata a fost lovita de o masina

O caruta nesemnalizata care circula pe Drumul National 17 si in care se aflau opt persoane, a fost lovita de un autoturism sambata noapte. Doi copii si trei adulti au ajuns la spital. Ocupantii carutei si rudele acestora ajunse la fata locului au fost la un pas sa-l scoata pe sofer din masina si sa-l ia la bataie. Acesta s-a baricadat in autoturism cateva ore, pana la finalizarea cercetarilor.

O femeie a murit in Mamaia, dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni si apoi a fost tarata 200 de metri

Un accident extrem de grav a avut loc in Mamaia, duminica dimineata: o femeie a fost lovita de un autoturism si trupul ei a fost tarat pe o distanta de 200 de metri.

FOTO + LIVE VIDEO. Atac terorist in Barcelona: Doi oameni au murit, dupa ce o masina a intrat in pietonii din zona turistica Ramblas. Mai multi oameni au fost luati ostatici intr-un restaurant evreiesc

O furgoneta a intrat, joi seara, in multimea aflata la plimbare in zona turistica Ramblas din Barcelona. Autoritatile spaniole au confirmat existenta mai multor raniti. Cetatenii sunt sfatuiti sa evite zona din jurul Pietei Catalonia.

O femeie a murit dupa ce a cazut de la etajul al optulea al unui spital din Cluj

O femeie in varsta de 49 de ani a murit, sambata dupa-amiaza, dupa ce a cazut de la etajul al optulea al Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj. Aceasta nu era internata in spital. Conducerea institutiei medicale a deschis o ancheta.

Tragedie la un spital din Cluj-Napoca.O femeie a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al cladirii

O femeie a murit, sambata dupa amiaza, dupa ce a cazut de la etajul opt al Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca. Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Stefan Adrian, a declaratca nu.

Inca o tragedie feroviara. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de tren, in Vaslui

Un barbat de 40 de ani a murit, joi, dupa ce a fost lovit de tren, in apropierea Garii Vaslui, anchetatorii luand in calcul un posibil act sinucigas.

Accident mortal in statiunea Mamaia. O femeie a fost lovita pe trecerea de pietoni

O femeie a fost spulberata pe trecerea de pietoni, in statiunea Mamaia. Impactul a fost atat de puternic incat corpul victimei a fost tarat mai bine de 200 de metri pe.

Sydney: Cinci raniti, inclusiv un bebelus, dupa ce o masina a intrat in multime (VIDEO, FOTO)

Cel putin cinci oameni au fost raniti, inclusiv un bebelus, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de trecatori, pe o strada aglomerata din Sydney, Australia. O femeie se afla in stare grava, p.

O femeie si trei copii au murit dupa ce au fost loviti de tren in halta Branesti. Anchetatorii au gasit un bilet de adio

Patru persoane au murit dupa ce au fost lovite de un tren interregio care circula cu o viteza de 160 de kilometri pe ora pe magistrala 800 Bucuresti - Constanta, intre localitatile ilfovene Pasarea si Branesti. La ora actuala, traficul feroviar in zona este blocat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )