Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat a murit de gripa la Spitalul din Galati / Numarul deceselor din aceasta cauza a ajuns la 20

Hotnews Hotnews,
 Un barbat a murit de gripa la Spitalul din Galati / Numarul deceselor din aceasta cauza a ajuns la 20

Un barbat de 68 de ani din Galati a murit din cauza gripei la un spital din oras. Persoana avea si alte probleme medicale si nu fusese imunizata impotriva virsului gripal. Numarul deceselor in tara a ajuns la 20, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Moarte cumplita pentru un barbat din Galati. Politistii s-au ingrozit cand l-au vazut

Un barbat a fost gasit mort, sambata dimineata, prins in gardul cu sarma ghimpata al unui cimitir din Galati. Surse judiciare spun ca acesta nu prezinta semne de violenta si, cel mai probabil, a fost.

Gripa face noi victime. Bilantul deceselor creste alarmant! Simptomele care te trimit de urgenta la medic

Un barbat in varsta de 60 de ani din judetul Prahova a murit din cauza gripei, numarul total al persoanelor decedate in urma imbolnavirii cu virusul gripal ajungand la 11, potrivit Institutului National de.

O alta persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 11

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 11, dupa ce un barbat in varsta de 60 de ani din judetul Prahova a fost confirmat cu virusul gripal A, informeaza, joi, Institutul National de Sanatate Publica, relateaza Mediafax.

Sapte romni au murit vineri din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 18

Sapte romani, respectiv cinci barbati si doua femei, si-au pierdut viata vineri din cauza gripei, numarul total al deceselor inregistrate de la inceputul sezonului ajungand la 18, anunta Institutul National de Sanatate Publica. Cu totii sufereau de alte boli si niciunul nu era vaccinat antigripal.

Un sofer beat din Galati a reusit sa lase orasul fara troleibuze

Toate cele 26 de troleibuze din municipiul Galati au fost trase pe dreapta, dupa ce un sofer aflat sub influenta alcoolului a doborat un stalp care alimenteaza cu energie reteaua de distributie a tensiunii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )