Libnet.ro
UNICEF

07:45

Barbatii care AU RAPIT PE STRADA o tanara din Corabia si au dus-o in Caracal, ARESTATI

B1 B1,
Barbatii care AU RAPIT PE STRADA o tanara din Corabia si au dus-o in Caracal, ARESTATI

Cei doi barbati, tata si fiu, care au urcat cu forta intr-o masina pe strada o tanara din Corabia si au dus-o in Caracal au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, transmite Agerpres. continuă pe B1

O tanara din Corabia a fost rapita de doi necunoscuti si dusa in Caracal. Ce s-a intamplat apoi

Intamplarile dramatice care au invaluit orasul Caracal nu par sa isi mai gaseasca sfarsitul. Un nou caz socheaza opinia publica, dupa ce o tanara a fost rapita de doi necunoscuti si dusa in orasul cu pricina. E vorba de o femeie de 26 de ani, din Corabia, care a fost bagata fara voia ei intr-o .

Tanara din Moldova, ucisa cu cruzime de sotul gelos in Italia. Te omor, apoi ma sinucid. Trei copile au ramas fara mama

O tanara din Republica Moldova fost ucisa cu salbaticie de sotul ei, in Italia, dupa o casnicie de 13 ani. Femeia in varsta de 36 de ani, mama a trei copii, a fost injunghiata fara mila de.

Legea prin care este eliminata stampila din administratia publica, promulgata de Iohannis

Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care este eliminata stampila din administratia publica. Actul normativ prevede ca institutiile administratiei publice nu vor mai fi obligate sa utilizeze stampila in relatia cu cetatenii sau cu alte institutii, potrivit Mediafax.

O noua dezvaluire soc despre soferul de TIR care a provocat accidentul din Ialomita. Ce s-a aflat despre el

Fostii colegi ai soferului de TIR care a provocat accidentul groaznic din Ialomita au facut dezvaluiri despre acesta. Ce s-a aflat? O noua dezvaluire soc despre soferul de TIR care a provocat accidentul din Ialomita Soferul de TIR, care a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un microbuz de transport pasageri provocand tragedia .

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita. Opt mame au murit pe loc

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita, sambata, 5 octombrie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni? Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita? Un accident grav de circulatie s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu .

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )