Libnet.ro
UNICEF

21:30

Legea prin care este eliminata stampila din administratia publica, promulgata de Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Legea prin care este eliminata stampila din administratia publica, promulgata de Iohannis

Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care este eliminata stampila din administratia publica. Actul normativ prevede ca institutiile administratiei publice nu vor mai fi obligate sa utilizeze stampila in relatia cu cetatenii sau cu alte institutii, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

E oficial: Stampila va fi eliminata din administratia publica! Klaus Iohannis a semnat decretul

Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care este eliminata stampila din administratia publica. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si.

Cum ar fi putut fi evitat accidentul din Ialomita. Titi Aur a explicat solutia prin care tragedia nu s-ar fi intamplat

Pilotul Titi Aur a explicat solutia prin care ar fi putut fi evitat accidentul din Ialomita, cel mai grav intregistrat anul acesta in Romania. Cum ar fi putut fi evitat accidentul din Ialomita? Un accident de circulatie, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, s-a produs sambata, 5 octombrie, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in .

Cea mai simpla tehnica prin care iti poti imbunatati memoria

Oamenii de stiinta au descoperit un truc care promite sa-ti imbunatateasca capacitatea de a memora informatii. Iata ce trebuie sa faci. Se pare ca strategia prin care putem sa avem un.

Violata cu Politia la poarta. Cosmarul prin care a trecut o adolescenta in apropiere de Caracal

Maria Coman a prezentat, la emisiunea Se intampla in Romania, de la Antena 3, cosmarul prin care a trecut o fata de liceu care a crezut orbeste in iubitul cunoscut pe Facebook, insa a ajuns s-a fie.

11 tari din Uniunea Europeana cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina. Care este motivul

Vestea ca 11 tari din Uniunea Europeana cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina a venit la inceputul acestei saptamani. in cateva dintre respectivele state deja au fost puse in practica anumite masuri, pentru posibilele reglementari. Ce tari UE cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina? Atat Danemarca, dar si alte zece state ce fac .

Un al doilea denuntator a aparut in cazul anchetei din SUA in care este implicat Donald Trump

Un al doilea denuntator a aparut in cazul anchetei parlamentare din SUA in care este implicat presedintele american Donald Trump, potrivit avocatilor care il reprezinta pe primul, scrie Mediafax citand BBC.

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita. Opt mame au murit pe loc

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita, sambata, 5 octombrie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni? Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita? Un accident grav de circulatie s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu .

Lia Savonea va incerca marti pentru a sasea oara numirea Adinei Florea la sefia Sectiei speciale O parte din magistratii din CSM vor sa o revoce Cate voturi sunt necesare pentru o astfel de decizie si care este procedura

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se intruneste marti, cand Lia Savonea vrea sa faca o noua incercare - a sasea - de numire a procurorului Adina Florea la sefia Sectiei de anchetare a magistratilor. O parte din membrii CSM intentioneaza ca in sedinta de maine sa ceara revocarea din functie a lui Savonea, acuzata ca a luat CSM pe persoana fizica, au declarat surse din Consiliu pentru HotNews. ro. O astfel de decizie - pentru care ar fi necesare 10 voturi - ar fi fara precedent in istoria CSM.

Ion Iliescu, la spitalul Elias: Care este starea fostului presedinte

UPDATE: Ion Iliescu a fost internat la Spitalul Elias, din cauza unor probleme cardiace. Fostul presedinte Ion Iliescu se afla la Spitalul Elias din Capitala. Deocamdata nu este clar daca fostul sef al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )