Libnet.ro
UNICEF

13:00

Barbatii isi fac de doua ori mai multe selfie-uri decat femeile

Adevărul Adevărul,
Barbatii isi fac de doua ori mai multe selfie-uri decat femeile

Smartphone-urile ii transforma pe barbati in niste vanitosi? Asta ar fi prima concluzie, dupa ce un sondaj releva ca acestia isi fac de doua mai multe poze decat femeile, cu telefonul mobil. continuă pe Adevărul

Studiu: Barbatii isi fac de doua ori mai multe poze cu telefonul mobil decat femeile

Barbatii se fotografiaza de doua ori mai mult cu telefonul mobil decat femeile, o forma de vanitate considerata masculina avand in vedere ca se face apel la tehnologie, conform unui sondaj efectuat de compania Samsung in Marea Britanie, informeaza.

HOT! The Boss isi fac comebackul cu un nou videoclip, pentru piesa Why Goodbye!

Mika, Karam, Hyunmin, Injun si Jay, pe scurt The Boss, si-au lansat luna aceasta primul mini album dupa doi ani de pauza, intitulat Chapter II, care, odata cu el, aduce si o schimbare de imagine in ceea ce ii priveste pe membrii formatiei. Recent, membrii The Boss le-au oferit fanilor lor si versiunea full a .

Mai multe ministere din Bangkok, ASEDIATE.

Manifestantii thailandezi au asediat, marti, mai multe ministere din Bangkok, la o zi dupa ocuparea a doua dintre ele, pentru a cere plecarea Guvernului, conform Mediafax. Ei au cerut tuturor functionarilor sa paraseasca posturile, a marturisit ministrul Turismului si Sporturilor, Somsak Pureesrisak, contactat de AFP. Ministerul de Interne este asediat, de asemenea, de cateva sute de manifestanti. Ministerele Transporturilor si Agriculturii, care se afla in acelasi cartier, sunt, de .

Aproape 12.000 de posturi vacante, la nivel national, prin ANOFM. Cele mai multe sunt in Capitala si in Cluj

Aproape 12. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Brasov, Prahova, Iasi, Arad, Arges si Satu Mare, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Romanii au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state UE

Romanii sunt europenii care au primit, in anul 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state din Uniunea Europeana UE), conform unui raport Eurostat publicat ieri, citat de sursele de presa.

Eurostat: Romanii, europenii care au primit cele mai multe cetatenii ale altor state UE, in 2011

Romanii sunt europenii care au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state din Uniunea Europeana - 26. 000, tara lor preferata fiind Ungaria, potrivit unui raport Eurostat publicat miercuri si citat.

Romanii au primit cele mai multe cetatenii in UE in 2011.

Dintre cetatenii europeni, romanii au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii din partea altor state din Uniunea Europeana, arata un raport Eurostat publicat miercuri si citat de Mediafax. Statele UE au acordat cetatenia unui numar de 783. 100 de persoane, in 2011, cu 4% mai putin fata de 2010. Scaderea vine ca urmare a numarului mai mic de cetatenii acordate de statele mari: Franta -20%), Italia -15%), Marea Britanie -9%) si Spania -7%). Doar in Germania a crescut numarul cetateniilor .

Situatie fara precedent, la inceput de iarna. Ce se intampla cu mai multe firme de deszapezire din judetul Prahova

Situatie fara precedent in Prahova! Mai multe firme care vor deszapezi drumurile judetene sunt urmarite penal in dosare de evaziune fiscala, spalare de bani sau trafic de influenta. in plus, unele.

Alerta: O noua forma a virusului HIV, identificata in mai multe tari, printre care si Romania

Alerta in intreaga lume! O noua forma a virusului HIV a fost identificata in mai multe tari, printre care si Romania. Din primele cercetari, aceasta varianta a bolii are o evolutie mai rapida si a fost.

Guvernul a aprobat mai multe acorduri petroliere intre ANRM si East West Petroleum

Guvernul a aprobat mai multe acorduri petroliere de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare in perimetrele Baile Felix, Biled si Periam, incheiate intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM) si compania East West Petroleum Corp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )